Ματς για under στο... παγοδρόμιο του El Sadar (2,80)

Ματς για under στο... παγοδρόμιο του El Sadar (2,80)

Η Οσασούνα υποδέχεται την Ελτσε το βράδυ της Δευτέρας στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 15η αγωνιστική της La Liga.
Το ματς προμηνύεται αρκετά κλειστό αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το under 2,5 προσφέρεται σε τιμές κάτω του 1,60. Είναι αλήθεια πως και οι δύο ομάδες προδιαθέτουν για χαμηλό σκορ.

Η μεν Οσασούνα δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και μετράει πέντε σερί under 2,5. Η δε Ελτσε έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 11 γκολ σε 14 ματς.

Συν τοις άλλοις θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την κακοκαιρία που πλήττει την Παμπλόνα το τελευταίο διάστημα. Ο αγωνιστικός χώρος του El Sadar καλύφθηκε με χιόνι μέσα στο σαββατοκύριακο και αναμένεται βαρύς για την αποψινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Στα τελευταία επτά παιχνίδια τους με γηπεδούχο την Οσασούνα έχουν φέρει έξι φορές under 2,5, ενώ η Ελτσε, η οποία παρεμπιπτόντως θα κατέβει με υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απόλυση του Φραν Εσκριμπά, έχει 4/7 under 1,5 εκτός έδρας φέτος. Με τη σειρά της η Οσασούνα έχει 3/7 under 1,5 εντός έδρας, ωστόσο με τη Γρανάδα το ματς έγινε over 1,5 στο 90’ και με τη Σοσιεδάδ ήταν 0-0 μέχρι το 72’.

Τα πάντα λοιπόν συνηγορούν ότι πάμε για χαμηλό σκορ και δεν αποκλείεται το ματς να κριθεί τελικά στο γκολ. Με τα UNDER-A που μας διακρίνουν θα πάρουμε το under 1,5 στο 2,80, έχοντας βέβαια πάντα κατά νου και το cash out αν πληρωνόμαστε μετά το 75’.

EASY MEDIANETWORK
Close