Λείπει ο Μπαπέ καθαρίζει ο Μπενζεμά (2,40)

Λείπει ο Μπαπέ καθαρίζει ο Μπενζεμά (2,40)

Η Γαλλία μετά το αποτυχημένο Euro προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και να δώσει απαντήσεις. Στο πρώτο επίσημο ματς μετά τον άδοξο αποκλεισμό της από την Ελβετία, έφερε 1-1 με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Παρόλα αυτά παραμένει σταθερά πρώτη στον όμιλό της και απόψε έχει την ευκαιρία αν κερδίσει την Ουκρανία, να καθαρίσει μία ώρα αρχύτερα με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Ουκρανοί έχουν αρκετές ποιοτικές μονάδες, ωστόσο βρίσκονται σε μεταβατική φάση, αφού αποχώρησε από τον πάγκο τους ο Αντρέ Σεφτσένσκο. Χωρίς τον Σέβα έπεσαν θύμα έκπληξης την Τετάρτη μένοντας στο 2-2 με το Καζακστάν εκτός έδρας.

Το διπλό της πρωταθλήτριας κόσμου όπως αναμένονταν βρίσκεται χαμηλά σε τιμές φαβορί (1,60). Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε σε κάποιο ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με το που επέστρεψε στην εθνική Γαλλίας, έπειτα από έξι χρόνια, παίζει με τεράστια όρεξη.

Ο Μπενζεμά ήταν από τους λίγους παίκτες της Γαλλίας που επέπλευσαν στο Euro σημειώνοντας τέσσερα γκολ, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ έχει ήδη σημειώσει δύο γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Ελλείψει λοιπόν του τραυματία Μπαμπέ, αυτός που αναμένεται να καθαρίσει για τους «τρικολόρ» στο Κίεβο είναι ο άσος της “βασίλισσας”. Το anytime του κόντρα στην Ισπανία προσφέρεται στο 2,40 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close