Λείπει ο Λέοναρντ, μιλάει ο Τζορτζ (2,70)

Λείπει ο Λέοναρντ, μιλάει ο Τζορτζ (2,70)

Οι Τζαζ πήραν τα πρώτα δύο ματς της σειράς με τους Κλίπερς στη Γιούτα. Η ομάδα του ΛΑ απάντησε με ισάριθμες νίκες στην πόλη των αγγέλων και εκεί ήρθε το σοκ. Ρήξη χιαστού η διάγνωση για τον τραυματισμό του Καουάι Λεόναρντ και ασφαλώς το απόλυτο σοκ στην πλευρά των Κλίπερς.

Για το Game 5 τα αντανακλαστικά των μπουκ ήταν άμεσα και το line από το -2,5 υπέρ των Τζαζ πήγε στο -7,5. Ολοι περίμεναν ότι οι «Μορμόνοι» θα κάνουν το 3-2, όμως οι Κλίπερς διέψευσαν τους πάντες με τον Πολ Τζορτζ να κάνει μία ηγετική εμφάνιση με 37 πόντους (12/22 σουτ, 10/11 βολές), 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ελλείψει του Λέοναρντ, το πρώτο βιολί πλέον στην επίθεση των Κλίπερς είναι ο Τζορτζ και από αυτόν θα εξαρτηθεί αν το ΛΑ καταφέρει τελικά να ανατρέψει για δεύτερο σερί παιχνίδι τα προγνωστικά, που το θέλουν αουτσάιντερ.

Το ενδεχόμενο να κάνει double-double μοιάζει αρκετά πιθανό (1,80 στη Stoiximan) και είναι κάτι που έχει πετύχει στα τρία από τα πέντε ματς της σειράς. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζει το σενάριο ο «PG» να έχει άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ 53+ στο 2,70 στη Stoiximan! Στο πρώτο ματς χωρίς τον Λέοναρντ, τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε άθροισμα 58…

EASY MEDIANETWORK
Close