Λάθος το σετ στο Πορτογαλία – Γερμανία

Πρόωρος τελικός για τη Γερμανία το ματς με τους Πορτογάλους, σε περίπτωση ήττας είναι πολύ πιθανό να πάνε (να μείνουν δηλαδή…) σπίτι τους, ενώ με ισοπαλία κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Σε αυτό το ενδεχόμενο θα τους αρκεί νίκη επί της Ουγγαρίας στο τελευταίο ματς, καθώς μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μην δώσουν οι 4 βαθμοί πρόκριση στην επόμενη φάση (ως μία από τις καλύτερες τρίτες).

Και αν νικήσουν είπατε; Αυτό το σενάριο το αποκλείουμε στοιχηματικά, διότι κάτι πρέπει να αποκλείσουμε. Και φυσικά ο λόγος που πάμε στην κόντρα του γηπεδούχου είναι το λάθος σετ, που κοστολογεί στο 2,35 τη νίκη της Γερμανίας και στο 3,30 της Πορτογαλίας.

Το brand της «Μανσάφτ» και το πλεονέκτημα (δήθεν) της έδρας οδήγησαν τους μπουκ να δουν καθαρό φαβορί σε αυτό το παιχνίδι την ομάδα του Γιόακιμ Λεβ. Παραβλέποντας ότι και τρία μερόνυχτα να έπαιζαν με τους Γάλλους γκολ ισοφάρισης πιθανότατα δεν θα έβρισκαν, αλλά και τι σημαίνει άμυνα του Φερνάντο Σάντος όταν θέλει να κρατήσει αποτέλεσμα.

Η Πορτογαλία παίζει για δύο αποτελέσματα σήμερα στο Μόναχο. Με ισοπαλία παίρνει την πρόκριση και έχοντας και πολύ καλή διαφορά τερμάτων ίσως της αρκεί ακόμα μία κόντρα στη Γαλλία για την πρώτη θέση του ομίλου. Το σενάριο του αγώνα τη βολεύει. Θα οργανωθεί πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους ανοιχτούς χώρους στην κόντρα επίθεση.

Οι Γερμανοί δεν έχουν Κριστιάνο και όπως τους είδαμε στην πρεμιέρα δεν διαθέτουν καν… Μπρούνο Φερνάντες ή Ζότα. Κάτι μας λέει δε ότι ο (αναπληρωματικός) Ζοάο Φέλιξ θα ήταν σε αυτούς βασικό «9αρι»!

Δεν υποτιμούμε τη δυναμική και τη μενταλιτέ των «πάντσερ», αλλά μοιάζει κομματάκι δύσκολο η άχρωμη και άγευστη επίθεση που είδαμε κόντρα στη Γαλλία να μεταμορφωθεί απέναντι σε μια ομάδα όπως η Πορτογαλία. Επιλογή το combo 1X και under 3,5, που στο Stoiximan προσφέρεται στο 2,15. Ευνοείται από την πιθανότητα μιας συμβιβαστικής ισοπαλίας, που θα δώσει πρόκριση στους Πορτογάλους και θα καταστήσει φαβορί για αυτήν τους Γερμανούς.

EASY MEDIANETWORK
Close