Κι όμως ο Λουκάκου στο 5,50!

Κι όμως ο Λουκάκου στο 5,50!

Η Δανία υποδέχεται στο “Πάρκεν” το Βέλγιο για τη δεύτερη αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Euro. Σοκαρισμένοι οι Δανοί μετά τα όσα συνέβησαν στην πρεμιέρα με τον Κρίστιαν Ερικσεν. Ευτυχώς ο ηγέτης των Δανών διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, παρόλα αυτά οι εικόνες που διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο αποτελούν βαρύ σημάδι στην ψυχολογία των Σκανδιναβών.

Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη, σίγουρα θα υπάρχει συσπείρωση για να έρθει μία νίκη που θα αφιερωθεί στον Ερικσεν, ωστόσο αφενός τα πόδια δεν μπορεί να είναι λυμένα μετά από ένα τόσο σοβαρό περιστατικό, αφετέρου το Βέλγιο δεν είναι βατός αντίπαλος.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” στα τελευταία 24 παιχνίδια τους έχουν υποστεί μόνο μία ήττα (23-3-1) και το κυριότερο έχουν σε καταπληκτική κατάσταση τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο στράικερ της Ιντερ σημείωσε δύο γκολ στην πρεμιέρα με τη Ρωσία και και έφτασε τα 20 στις 15 πιο πρόσφατες συμμετοχές του με το Βέλγιο.

Ο Λουκάκου είναι πραγματικό τανκ και στην τελευταία συνάντηση των “κόκκινων διαβόλων” με τη Δανία, στο πλαίσιο του Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο, είχε βρει δίχτυα δύο φορές απέναντι στον Σμάιχελ. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Βέλγος φορ έχει κι αυτός ιδιαίτερη σχέση με τον Ερικσεν, αφού είναι συμπαίκτες στην Ιντερ και μάλιστα στο πρώτο του γκολ απέναντι στη Ρωσία, πήγε στην κάμερα και είπε: “Κρίστιαν μείνε δυνατός, σε αγαπώ”.

Οι μπουκ προφανώς τον δίνουν πρώτο φαβορί για anytime σε τιμές πέριξ του 2,20. Το ενδεχόμενο όμως να αναδειχθεί MVP προσφέρεται στο 5,50 στην Stoiximan και ασφαλώς εμπεριέχει αξία, αφού ο 28χρονος άσος με ένα γκολ του μπορεί να κρίνει το ματς και εμείς να πάρουμε υπερδιπλάσια απόδοση απ’ ότι αν τον επιλέγαμε απλά για anytime σκόρερ!

EASY MEDIANETWORK
Close