Κέρδισε τη Ρέιντζερς γιατί να κωλώσει στη Σεντ Τζόνστον (3,30)

Κέρδισε τη Ρέιντζερς γιατί να κωλώσει στη Σεντ Τζόνστον (3,30)

Τρίτη αγωνιστική στην Πρέμιερ της Σκωτίας και η Σεντ Τζόνστον υποδέχεται (17:00) την Νταντί Γιουνάιτεντ.

Η Σεντ Τζόνστον έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες. Την περασμένη Πέμπτη έφερε 1-1 στην Αυστρία με τη Λίντσερ για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και την ερχόμενη Πέμπτη έχει μπροστά της την ιστορική ρεβάνς, όπου θα διεκδικήσει την παρθενική της πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Απόψε, θα δώσει το έκτο της ματς σε διάστημα 17 ημερών, επομένως το πρόγραμμά της στο ξεκίνημα της σεζόν είναι πολύ πιο επιβαρυμένο από αυτό της Νταντί Γιουνάιτεντ.

Υπενθυμίζουμε μάλιστα, ότι πριν δύο εβδομάδες, σε μία αντίστοιχη περίπτωση, όταν η Ρέιντζερς είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και έπαιξε ματς-σάντουιτς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, προέκυψε μία ωραιότατη έκπληξη με τη Γιουνάιτεντ να κερδίζει και να βγάζει έναν άσο σε αποδόσεις άνω του 10,00!

Σε κάθε περίπτωση, το μυαλό της Σεντ Τζόνστον αυτήν τη στιγμή είναι περισσότερο στην ευρωπαϊκή της προοπτική και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Νταντί Γιουνάιτεντ, όπως απέδειξε και κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρέιντζερς. Το διπλό στο 3,30 στη Stoiximan, αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close