Κάνει μόνη της το Over 2,5 (4,05)

Κάνει μόνη της το Over 2,5 (4,05)

Η Γαλλία στην πρεμιέρα της με αντίπαλο τη Γερμανία στο Μόναχο κέρδισε με 1-0, πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ ενώ ήταν σοβαρή στις ελάχιστες στιγμές που πιέστηκε. Και μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ όταν βρήκε χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ δεν της δόθηκε και καθαρό πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κιλιάν Εμπαπέ.

Που θέλω να καταλήξω; Μα στο ότι η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν ήταν πολύ προσεκτική ανασταλτικά και επέτρεψε ελάχιστα πράγματα στους Γερμανούς, σίγουρα μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα πράγματα και στο επιθετικό σκέλος, στα προσεχή παιχνίδια.

Απόψε αντιμετωπίζει μια ακόμα γηπεδούχο, την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, η οποία στην πρεμιέρα της το πάλεψε με την Πορτογαλία, ηττήθηκε με 3-0 δεχόμενη τα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Ούγγροι του Μάρκο Ρόσι ήταν σχετικά ακίνδυνοι κόντρα στην ισχυρή ανασταλτικά Πορτογαλία, ίδιων αμυντικών δυνατοτήτων είναι και οι Γάλλοι.

Οι οποίοι μπορούν επίσης να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα αλλά και να δώσουν το κάτι περισσότερο στο επιθετικό σκέλος, με τριάδα μπροστά τους Εμπαπέ, Μπενζεμά και Γκριεζμάν προκαλούν το φόβο στις αντίπαλες άμυνες. Βρήκα μια έξοχη απόδοση, το 4,05 του Stoiximan στο συνδυαστικό N/G και Over 2,5, η οποία και αξίζει να αναζητηθεί.

Δηλαδή να κάνει μόνη της η Γαλλία το Over 2,5 με μια νίκη τύπου 3-0.

EASY MEDIANETWORK
Close