Και όμως δίνουν την ΑΕΚ στο 4,60 με τον Ιωνικό!

Και όμως δίνουν την ΑΕΚ στο 4,60 με τον Ιωνικό!

Η έναρξη της Σούπερ Λιγκ πέρασε από χίλια κύματα, αλλά εν τέλει το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινάει αυτό το Σάββατο, με την παρουσία μάλιστα θεατών στα γήπεδα.

Το ιδιαίτερο της πρώτης αγωνιστικής είναι πως και οι πέντε ομάδες του Big 5 αγωνίζονται εντός έδρας. Το πιο εύκολο έργο θεωρητικά το έχει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον νεοφώτιστο Ιωνικό. Η ομάδα της Νίκαιας, όπως αναμενόταν, άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει.

Η ΑΕΚ έρχεται από έναν άσχημο ευρωπαϊκό αποκλεισμό, που την πλήγωσε, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ, με το οποίο αναβαθμίστηκε αισθητά το ρόστερ, αφού ήρθαν παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Νόρντιν Αμπραμπατ. Για την Ενωση λοιπόν το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι μία άριστη ευκαιρία για να μπει γερά στη σεζόν, με μία πειστική νίκη που θα μεταδώσει ενθουσιασμό στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ο οποίος έκανε εξαιρετικές μεταγραφές και βάσει ρόστερ έχει τη δυνατότητα φέτος να χτυπήσει την εξάδα. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό για τους πρωταθλητές, οι οποίοι είχαν πολλούς διεθνείς στη διακοπή των εθνικών και δεν έκαναν την ενδεδειγμένη προετοιμασία.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει η αίσθηση ότι δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε το καλοκαίρι, τη στιγμή μάλιστα που μπαίνει στη νέα σεζόν με σημαντικές απουσίες (Ολιβέιρα, Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Ελ Καντουρί. Η Τούμπα βέβαια αποτελεί κάστρο την τελευταία διετία, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι μία ομάδα που παραδοσιακά ζορίζει τους μεγάλους.

Ο Παναθηναϊκός, που παίζει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, ενισχύθηκε αρκετά αργά μέσα στον Αύγουστο και η εικόνα του στην πρεμιέρα αποτελεί ερωτηματικό, δεδομένου μάλιστα ότι στα φιλικά προβλημάτισε έντονα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι «πράσινοι» πέρυσι είχαν σοβαρό πρόβλημα στις κλειστές άμυνες και μία τέτοια θα αντιμετωπίσουν και το Σάββατο κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Τέλος, ο Αρης έχει επίσης ένα αρκετά επικίνδυνο ματς στην πρεμιέρα, αφού φιλοξενεί τη Δευτέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον πάντα τολμηρό και φιλόδοξο ΟΦΗ.

Από τα παραπάνω καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ΑΕΚ έχει το πιο βατό έργο στην πρεμιέρα και το γεγονός ότι προσφέρεται στο 4,60 στη Stoiximan για να σημειώσει τα περισσότερα γκολ στην πρώτη αγωνιστική, προκαλεί έκπληξη και σίγουρα αποτελεί ευκαιρία.

EASY MEDIANETWORK
Close