Ισοπαλία και όλοι χαρούμενοι (3,40)

Ισοπαλία και όλοι χαρούμενοι (3,40)

Η Ουαλία υποδέχεται το Βέλγιο στο Κάρντιφ σε μία αναμέτρηση που ολοκληρώνει την παρουσία των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Το Βέλγιο, που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην τελική φάση του Κατάρ, με απολογισμό 6-1-0 στις πρώτες επτά αγωνιστικές.

Από την πλευρά της η Ουαλία είναι δεδομένο πως θα παίξει στα μπαράζ του Μαρτίου, αφού ακόμη και τρίτη να βγει στον όμιλο έχει το μαξιλαράκι του Nations League.

Οι Ουαλοί ωστόσο επιθυμούν να κρατήσουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο, διότι αν τα καταφέρουν θα μπουν με πλεονέκτημα έδρας στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Μαρτίου.

Οι Βρετανοί χρειάζονται απόψε μία ισοπαλία για να κλειδώσουν αρχικά τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους και παράλληλα να προσπεράσουν τις Σουηδία και Πολωνία στην ειδική βαθμολογία των δεύτερων ομάδων στην ευρωπαϊκή ζώνη, μπαίνοντας έτσι στην πλευρά των ισχυρών.

Το Βέλγιο αναμένεται να κάνει ροτέισον, ωστόσο δεν πρόκειται να χαριστεί, δεδομένου ότι τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 31 αγώνων (29-2-0) σε προκριματικές φάσεις είτε Μουντιάλ, είτε Euro, που θέλει να το διευρύνει.

Το συμπέρασμα είναι ότι η ισοπαλία δεν πρόκειται να κακοπέσει σε καμία από τις δύο πλευρές, αφενός διότι η Ουαλία θα πετύχει το στόχο της τερματίζοντας δεύτερη και ισχυρή, αφετέρου γιατί οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μεγαλώσουν κι άλλο το εκπληκτικό αήττητο σερί τους. Στο 3,40 στη Stoiximan το βολικό Χ.

EASY MEDIANETWORK
Close