Ώρα ΠΑΟΚ: Ποιος ξεγράφει τον Λουτσέσκου στα playoffs; (3,30)

Η τελευταία ζαριά του ΠΑΟΚ…

Το πρωτάθλημα της Superleague συνεχίζεται απόψε με τις τρεις αναμετρήσεις των playoffs. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα, στο θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι του στην έξτρα διαδικασία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες τρεις αγωνιστικές με τρία ντέρμπι. Έπαιξε στο “Βικελίδης” και στο “Καραϊσκάκης” και φιλοξένησε ενδιάμεσα την ΑΕΚ. Σε αυτά τα τρία ματς κατάφερε να μαζέψει τρεις βαθμούς και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ σε ό,τι αφορά στη μάχη του τίτλου, αφού βλέπει πλέον την κορυφή από το -9.

Παρόλα αυτά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα. «Πρέπει να μετατρέψουμε σε ενέργεια την απογοήτευση από τις δύο ήττες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κυνηγήσει μέχρι τέλους το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα και αν είναι δυνατόν τη δεύτερη θέση. Είναι γνωστό πως ο μεγάλος καημός, το απωθημένο αν θέλετε του Δικεφάλου, είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος που δίνεται η δυνατότητα στη χώρα μας να βγάλει δύο ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να μην το παλέψει όσο υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες.

Στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να βάλει από κάτω δύο συνδιεκδικητές, ωστόσο σε επτά παιχνίδια τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αρχικά, ο ΠΑΟΚ πρέπει απόψε να κερδίσει τον Βόλο για να εκμεταλλευτεί τις δεδομένες απώλειες που θα υπάρξουν από το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, μετά το Πάσχα, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, τον οποίο φέτος έχει ήδη κερδίσει δύο φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επομένως, αν η ομάδα του Λουτσέσκου καταφέρει να κάνει το 2×2 στα εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου των playoffs, δεν αποκλείεται να φτάσει ξανά σε απόσταση βολής από τη δεύτερη θέση, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό που ισχύει αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ οφείλει να κρατηθεί ζεστός και μάχιμος μέχρι το τέλος της φετινής Superleague, διότι στο βάθος έχει και τον μεγάλο στόχο, που είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Λουτσέσκου ξέρει πολύ καλά ότι ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός και η ομάδα του πρέπει να βρίσκεται σε απόλυτη εγρήγορση και ετοιμότητα, διότι όταν έρθει η ώρα για το ματς τίτλου, δεν υπάρχουν μαγικοί διακόπτες που σε επαναφέρουν στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, είναι σίγουρο ότι εκτός από τη νίκη, θα ψάξει και μία πειστική εμφάνιση κόντρα στον Βόλο. Στην κανονική περίοδο, τον κέρδισε δύο φορές, χωρίς να δεχθεί γκολ. Το ίδιο σενάριο απόψε προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 1,60. Ωστόσο, αν προσθέσουμε στο Bet Builder και το Over 4,5 κόρνερ του Δικεφάλου, τότε φτάνουμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού, στο 2,05. Είμαστε δηλαδή σε πολύ αξιοπρεπή επίπεδα για ένα ματς που ο ξερός άσος δεν δίνει ούτε 1,20.

Σημειώνεται, ότι στο πρόσφατο 0-1 στο Πανθεσσαλικό, ο ΠΑΟΚ είχε εκτελέσει 12 κόρνερ απέναντι στο Βόλο. Επίσης, στις πρώτες αγωνιστικές των playoffs, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παραχώρησε από έξι κόρνερ σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

EASY MEDIANETWORK
Close