Η σταθερή αξία του ΠΑΟΚ (4,00)

Η σταθερή αξία του ΠΑΟΚ (4,00)

Με κόπο και ιδρώτα ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Τρίπολη, έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και απόψε θα επιχειρήσει να αποδράσει και από το Αγρίνιο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει χτίσει εξαιρετική παράδοση τα τελευταία χρόνια απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο η εικόνα του στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν προβληματίζει. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει μαζί με την Ευρώπη επτά επίσημα παιχνίδια και μόνο στη ρεβάνς με τη Ριέκα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Οι απουσίες των Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς έχουν επηρεάσει τη δημιουργικότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος δυσκολεύεται φανερά στο γκολ. Ο δεύτερος τώρα επιστρέφει από κορονοϊό, ωστόσο είναι αβέβαιο αν βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Από εκεί και πέρα, είναι εμφανές πως τόσο ο Ακπομ όσο και ο Σβιντέρσκι δεν έχουν ακόμη πιάσει ικανοποιητική φόρμα. Ο νεοφερμένος Μιτρίτσα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στο νέο περιβάλλον και ο Μουργκ, παρότι φιλότιμος, στερείται ηγετικών χαρακτηριστικών.

Ποιος λοιπόν θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά; Η σταθερή αξία του ΠΑΟΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνο είναι αδιαμφισβήτητα ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός άσος είναι από τους καλύτερους σκόρερ-χαφ του πρωταθλήματος, αφού έχει δυνατό σουτ και πατήματα στην αντίπαλη περιοχή. Πέρυσι σημείωσε επτά γκολ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αναλαμβάνει και τα πέναλτι όταν λείπει ο Βιεϊρίνια, κάτι που ισχύει απόψε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει (anytime) ο Σβαμπ στο Αγρίνιο προσφέρεται στο 4,00 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close