Η ευκαιρία της Ζούλτε Βάρεγκεμ (3,45)

Η ευκαιρία της Ζούλτε Βάρεγκεμ (3,45)

Το βελγικό πρωτάθλημα είναι στην τρίτη αγωνιστική και στο ξεκίνημα της σεζόν μία από τις ομάδες που δεν έχουν πάρει αυτό που δικαιούνταν, είναι η Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στην πρεμιέρα εκτός έδρας με τη Λέουβεν έπαιξε καλύτερα, για να μείνει στο 1-1, στη δεύτερη αγωνιστική με τη Σταντάρ Λιέγης (1-2) αδικήθηκε κατάφωρα.

Ηταν καλύτερη, βρέθηκε να χάνει από ανύπαρκτο πέναλτι, ισοφάρισε στο 75’ και είχε και ευκαιρίες για να προηγηθεί, δέχτηκε στις καθυστερήσεις το δεύτερο γκολ και ενώ πίεζε για το 2-1.

Από την πλευρά της η αποψινή αντίπαλος Σιντ Τρούιντεν έχει ξεκινήσει ανέλπιστα με 4 βαθμούς συγκομιδή, έχοντας και αρκετή τύχη. Στην πρεμιέρα επικράτησε 2-1 της Γάνδης, στη δεύτερη αγωνιστική με παθητική νοοτροπία απέσπασε το 0-0 από τη Σαρλερουά.

Η Σιντ Τρούιντεν έχει όμως σημαντικές απουσίες, από την περσινή σεζόν της λείπει ο αρχισκόρερ Σουζούκι, μακροχρόνια τραυματίες είναι και άλλοι βασικοί, ο στόπερ Τεξέιρα, ο μέσος Κονατέ, ενώ ίσως απουσιάσει ξανά ο σημαντικός μέσος Ντε Ρίντερ.

Ευκαιρία λοιπόν για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, να πάρει αυτό που δικαιούνταν από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το διπλό βρίσκεται και στο 3,45 και έχει λογική να αναζητηθεί.

EASY MEDIANETWORK
Close