Η πρώτη μεγάλη έκπληξη απ' τον Φατίχ Τερίμ...

Η αντίδραση του Τερίμ: Τελευταία ζαριά…

Το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ είναι αγώνας δίχως αύριο για το τριφύλλι…

Το κλίμα είναι πλέον βαρύ. Πολύ βαρύ. Ο Παναθηναϊκός αχρήστευσε την νίκη στο «Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, απέναντι στον Ολυμπιακό και μετά την εντός έδρας με 2-3 από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο, αφού έμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Υπάρχει όμως και κάτι που μπορεί να εξελιχθεί ακόμα χειρότερο. Το τριφύλλι υποδέχεται την Τετάρτη τους κιτρινόμαυρους, σε έναν αγώνα που πραγματικά είναι χωρίς αύριο.

Διότι σε περίπτωση που οι πράσινοι δεν καταφέρουν να κερδίσουν, τότε δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Κακές επιλογές

Ο Παναθηναϊκός ήταν κάκιστος απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει πολλές λανθασμένες επιλογές, τόσο σε τακτικό σχηματισμό, όσο και σε πρόσωπα.

Η εικόνα του τριφυλλιού, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, ήταν αποκαρδιωτική, με τον Δικέφαλο του Βορρά να φεύγει αήττητος για 6ο σερί παιχνίδι στην «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», παρότι δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Ο Φατίχ Τερίμ τα έβαλε με την διαιτησία, όμως οι δικές του ευθύνες είναι μεγάλες, αφού επέλεξε εντελώς ξαφνικά να επιλέξει το 4-4-2, το οποίο φαίνεται πως δεν είχε δουλέψει επαρκώς στις προπονήσεις.

Απέναντι σε μία δουλεμένη ομάδα, όπως η ΑΕΚ ο Τούρκος τεχνικός καλείται να βρει μία πιο λειτουργική σύνθεση, ώστε η υπόθεση πρωτάθλημα να μην κάνει φτερά από την 3η κιόλας αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ψάχνει για ηγέτες

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει απεγνωσμένα για σταθερές, για παίκτες που θα τραβήξουν το κάρο από την λάσπη, όμως την πιο κρίσιμη στιγμή δείχνει πως δεν έχει αυτούς που θα βγουν μπροστά.

Ο Τάσος Μπακασέτας δείχνει εκτός φόρμας, κανένας από τους πλάγιους μπακ δεν δείχνει επαρκής ανασταλτικά, τα χαφ έχουν θέμα και μόνο η τριάδα Ιωαννίδης, Μπερνάρ και Κότσιρας δείχνει αυτή την στιγμή να βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Γύρω από αυτούς θα προσπαθήσει ο Φατίχ Τερίμ να χτίσει το πλάνο της ανάκαμψης, ψάχνοντας λύσεις από παίκτες που τώρα τελευταία ίσως να έχουν αδικηθεί, όπως ο Ρουμπέν Πέρεθ, ο Τζούρισιτς, ο Μαντσίνι, ο Γερεμέγεφ και ίσως ο Βιλένα.

Ρέστα

Το τριφύλλι θα παίξει τα ρέστα του την Τετάρτη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, τον τελειώνει ουσιαστικά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και θα τον βάλει σε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Προς το παρόν οι μπουκ δεν τον πιστεύουν, αφού τον προσφέρουν σε τιμές αουτσάιντερ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

EASY MEDIANETWORK
Close