Γιαννούλης vs Τσιμίκας γράψτε γκολ (2,03)

Γιαννούλης vs Τσιμίκας γράψτε γκολ (2,03)

Η νεοφώτιστη Νόριτς υποδέχεται τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της Πρέμιερ σε ένα παιχνίδι με έντονο το ελληνικό στοιχείο, αφού στα μεν «καναρίνια» θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Γιαννούλης, στους δε «κόκκινους» ο Τσιμίκας, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νόριτς ανακοίνωσε την Πέμπτη και την απόκτηση του Τζόλη από τον ΠΑΟΚ.

Η Νόριτς είναι μία ομάδα που έχει μάθει να παίζει επιθετικά και παρότι η Πρέμιερ είναι τελείως διαφορετικός κόσμος από την Τσάμπιονσιπ, δύσκολα θα κάνει εκπτώσεις. Αλλωστε, το ζεστό κοινό της, στο γεμάτο «Κάροου Ρόουντ», είναι δεδομένο πως θα την σπρώξει να παίξει με θάρρος και θράσος κόντρα στη Λίβερπουλ. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Φάρκε έχει παίκτες όπως ο Πούκι και ο Ράσιτσα, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά στην άμυνα των «Reds».

Από την άλλη, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το αγωνιστικό στιλ της Λίβερπουλ. Ο Κλοπ διαχρονικά δημιουργεί ομάδες νικήτριες, που βγάζουν ένταση και παίζουν σε υψηλό ρυθμό.

Όλα προμηνύουν λοιπόν μία θεαματική πρεμιέρα απόψε στην ανατολική Αγγλία. Βάση του ματς φαίνεται πως είναι το 1-1, επομένως το κόμπο G/G & Over 2,5 στο 2,03 της Betshop μπορεί να αποτελέσει επιλογή, αφού η Λίβερπουλ λογικά θα υποχρεωθεί να σκοράρει δύο φορές αν θέλει να κερδίσει.

EASY MEDIANETWORK
Close