Για τα... πανηγύρια η άμυνα της Τουρκίας (2,00)

Για τα... πανηγύρια η άμυνα της Τουρκίας (2,00)

Σε πρώτο πλάνο οι εθνικές αυτήν την εβδομάδα με τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης για το Μουντιάλ. Στον έβδομο όμιλο η Τουρκία φιλοξενεί στην Κωνσταντινούπολη το Μαυροβούνιο.

Οι Τούρκοι έχουν επτά βαθμούς σε τρία ματς, ενώ το Μαυροβούνιο έξι. Η Τουρκία ήταν απογοητευτική στην τελική φάση του Euro, όπου γνώρισε τρεις ήττες και δέχθηκε συνολικά οχτώ γκολ από Ιταλία, Ουαλία και Ελβετία.

Γενικά, η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές δεν εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη αμυντικά. Είναι χαρακτηριστικό πως στο τελευταίο της παιχνίδι για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε 3-3 με την αδύναμη Λετονία, καταφέρνοντας να δεχθεί τρία γκολ από μία ομάδα που τα προηγούμενα 12 χρόνια σημείωσε πάνω από δύο τέρματα σε επίσημο ματς μόνο κόντρα στην Ανδόρα…

Επιπροσθέτως, η Τουρκία θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί κόντρα στο Μαυροβούνιο χωρίς τους δύο κορυφαίους της στόπερ, τον Σογιουντσού (Λέστερ) και τον Κάμπακ (Νόριτς), λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχει επιβάλλει το Ηνωμένο Βασίλειο σε χώρες που βρίσκονται στην «κόκκινη» λίστα ελέω Covid.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι η Τουρκία για να κερδίσει το Μαυροβούνιο θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ, επομένως το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ όπως στο 2,00 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

EASY MEDIANETWORK
Close