Μετά τη φθηνή ήττα: Τι πιθανότητες δίνουν πλέον οι στοιχηματικές στον Παναθηναϊκό για πρόκριση

Γάλλοι για Φώτη Ιωαννίδη: Ποια ομάδα μπορεί να κάνει πρόταση που θα δελεάσει τον Παναθηναϊκό;

Ο Φώτης Ιωαννίδης κάνει... γκελ σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένα αξίωμα. Το γκολ πληρώνεται. Πληρώνεται και μάλιστα πολύ ακριβά.

Δεν υπάρχει στράικερ που να κάνει παραγωγική σεζόν σε πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας -όπως το ελληνικό- και να μην πολιορκείται από ομάδες που μπορούν να χρυσοπληρώσουν το γκολ.

Ειδικά, όταν το πακέτο αφορά έναν 24χρονο στράικερ με πολλά περιθώρια εξέλιξης και μεταπωλητική αξία, τόσο το ενδιαφέρον είναι λογικό να γίνεται ακόμα εντονότερο.

Έλαμψε στην Ευρώπη

Ο Φώτης Ιωαννίδης διάγει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του (20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις), όμως το πιο σημαντικό είναι πως τα 7 από αυτά μπήκαν στα 12 παιχνίδια που έπαιξε φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κι αυτό μετράει πολύ. Πάρα πολύ.

Γαλλικά Μέσα έγραψαν πως δύο ομάδες της Ligue 1 (Ρεν και Λανς) έχουν ψηλά στην λίστα τους τον Έλληνα επιθετικό. Δεν είναι παράλογο.

Η ομάδα της Βρετάνης τον ένιωσε για τα καλά στις δύο φετινές αναμετρήσεις για τους ομίλους του Europa League, ενώ η Λανς από πέρσι όταν έδινε γη και ύδωρ για τον Λιβάι Γκαρσία δείχνει ότι κοιτάζει πολύ έντονα την ελληνική αγορά.

Υπάρχουν κι άλλες…

Μόνο που δεν είναι οι μόνες ομάδες που έχουν δείξει έμπρακτο ή φιλολογικό ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού. Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βίκτορ Γκιόκερες ήδη τον έχει τσεκάρει πολύ προσεκτικά.

Η Στουτγκάρδη και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι δύο ομάδες που σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμα και 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον Έλληνα φορ, που τους αρέσει πολύ.

Αν ψάξει κανείς πολύ προσεκτικά τις ευρωπαϊκές ομάδες με γερά πορτοφόλια που ψάχνουν για στράικερ, θα βρει πολλές.

Όλοι ψάχνουν επιθετικό!

Η Μπριζ που έδωσε για 38 εκατομμύρια ευρώ τον Ιγκόρ Τιάγκο στην Μπρέντφορντ, ψάχνει για τον επόμενο στράικερ, στον οποίο θα δώσει υπεραξία.

Η Φέγενορντ κοιτά την αγορά για σέντερ-φορ, αφού θεωρείται αδύνατον να κρατήσει για περισσότερο τον Μεξικανό στράικερ, Σαντιάγκο Χιμένες που θα πουληθεί για ένα ποσό άνω των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Νάπολι που ίσως χάσει τον Βίκτορ Όσιμεν θα ψαχτεί στην αγορά. Η Πόρτο που έδωσε τον Ταρέμι στην Ίντερ, το ίδιο. Η Χιρόνα αν βγει Champions League και πουλήσει τον Ντόβμπικ, θα ψάχνει για επιθετικό. Η Λειψία ψάχνει για φορ. Ομάδες, υπάρχουν…

Τι θέλει ο Φώτης;

Το ερώτημα είναι τι θέλει ο Ιωαννίδης. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο 24χρονος επιθετικός ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με αυξημένες απολαβές. Κι αυτό που φαίνεται είναι ότι σε αυτή τη φάση της καριέρας του είναι καλά εδώ.

Τώρα, αν έρθει μία πρόταση που το τριφύλλι δεν μπορεί να αρνηθεί ή μία ομάδα που ο Έλληνας επιθετικός δεν μπορεί να προσπεράσει (για παράδειγμα η Μίλαν θα ψάξει για φορ αν δεν ανανεώσει τον Ζιρού), τότε το πράγμα αλλάζει.

Το σίγουρο είναι ένα. Η μετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βαράει συνεχή limit-up. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν η Εθνική πάει στο Euro και ο φορ του τριφυλλιού λάμψει κι εκεί…

EASY MEDIANETWORK
Close