Άρης - ΠΑΟΚ: Ο παίκτης του Λουτσέσκου που αλλάζει τα δεδομένα και μπορεί να κάνει άνω-κάτω τα πλέι οφ (9,00)!

Έργο Λουτσέσκου: Τι απόδοση δίνει το νταμπλ του ΠΑΟΚ που στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευε κανείς

Ο ΠΑΟΚ καλπάζει στο γήπεδο και οι αποδόσεις για το δεύτερο νταμπλ στην ιστορία του ολοένα και μειώνονται!

Πως να πιστέψει κάποιος από την στιγμή που δεν το πίστευε ούτε και ο ίδιος; Την θυμάστε την δήλωση του στο ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας, που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις;

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός καθυστερούσε χαρακτηριστικά, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα ξεκινούσαν σε λίγες ημέρες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βγήκε έντιμα και είπε δημόσια πως: «φέτος θα είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο».

Για την ακρίβεια, αυτό που ήθελε να πει με βάση όσα ίσχυαν εκείνη την περίοδο ότι για εκείνον τον ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ δύσκολο, ακόμα και να διεκδικήσει κάποιο τίτλο. Τόσο πίσω ήταν με βάση τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Ασπρόμαυρος… καλπασμός

Μερικούς μήνες μετά, η ατζέντα έχει αλλάξει δραματικά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, 8 στροφές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου και με τα τρία ντέρμπι (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) στο σπίτι του.

Βρίσκεται και με τα δύο πόδια στον ημιτελικό του κυπέλλου και απέχει ένα νοκ-άουτ από τον 7ο τελικό κυπέλλου του στα τελευταία 9 χρόνια!

Και το σημαντικότερο; Είναι αήττητος στην Ευρώπη μετά από 12 παιχνίδια και όσο κι αν μοιάζει ακραίο, απέχει τρεις προκρίσεις σε νοκ-άουτ (όσες έκανε και το καλοκαίρι για να μπει σε ομίλους) από τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του!

Είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που είναι μέσα σε τρεις διοργανώσεις, μετρά 20 διαφορετικούς σκόρερ και έχει σκοράρει 84 φορές μετά από 33 επίσημα παιχνίδια.

Θαυμαστά επιτεύγματα που φέρουν την υπογραφή του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καθοδηγεί μαεστρικά τον ΠΑΟΚ σε μία σεζόν που μπορεί να αποδειχθεί από τον σύλλογο.

Δελεαστικές αποδόσεις

Αυτό που δεν τολμούσε κανείς ούτε να ψελλίσει πριν από μερικούς μήνες (νταμπλ) είναι πλέον μία ρεαλιστική πιθανότητα. Και έτσι αξιολογείται από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δίνεται ακόμα ως τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δίνεται πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, αφού μετά το 0-4 στον πρώτο προημιτελικό με τον Πανσερραϊκό, ουσιαστικά είναι η μοναδική ομάδα με εξασφαλισμένη την παρουσία του στα ημιτελικά του θεσμού.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος πιστεύει ότι οι ασπρόμαυροι μπορούν να κάνουν φέτος το νταμπλ, μπορεί να το ποντάρει σε αποδόσεις που πλησιάζουν ή και υπερβαίνουν το 9,00.

Κι αν υπάρχουν κάποιοι ακόμα πιο τολμηροί που ονειρεύονται… τρεμπλ, αυτό μπορεί να τους κάνει πραγματικά πλούσιους, αφού η απόδοση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο απογειώνεται κοντά στο 200, αφού ο Δικέφαλος δίνεται 9ο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Conference League (ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα) με αποδόσεις πάνω από 20!

Αποδόσεις που, αν μη τι άλλο, είναι δελεαστικές…

EASY MEDIANETWORK
Close