Έρχεται από τον πάγκο και κάνει τη διαφορά: Το κρυφό χαρτί του Λουτσέσκου «καθαρίζει» για τον ΠΑΟΚ

Έρχεται από τον πάγκο και κάνει τη διαφορά: Το κρυφό χαρτί του Λουτσέσκου «καθαρίζει» για τον ΠΑΟΚ

Ματς ζωής ή θανάτου δίνει αδέρφια μου σήμερα η ΠΑΟΚάρα στο Ισραήλ. Το 0-0 της Τούμπας φέρνει την ομάδα του Λουτσέσκου με έναν ντροπιαστικό -πρόωρο- αποκλεισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά το περσινό κάζο από τη Λέφσκι Σόφιας.

Βεβαίως τα πράγματα δεν είναι όσο δραματικά ήταν πέρυσι, όπου ο Δικέφαλος είχε ηττηθεί στη Βουλγαρία και δεν μπόρεσε να αποφύγει το… παγόβουνο στη ρεβάνς. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν το φαβορί για την πρόκριση, θα μπορούσαν να έχουν βάλει τις βάσεις παρά τη μετριότατη εμφάνιση στο πρώτο ματς -μην ξεχνάμε πως είχανε και χαμένο πέναλτι. Θα πρέπει ωστόσο να το αποδείξουν κιόλας αυτό και να μην επηρεαστούν από την καυτή ατμόσφαιρα που δεδομένα θα δημιουργήσουν οι Ισραηλινοί.

Η Μπεϊτάρ είναι σαφέστατα κατώτερος αντίπαλος από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έχουμε δει πολλάκις στα καλοκαιρινά προκριματικά να συμβαίνουν πολύ μεγαλύτερες προκρίσεις. Και σίγουρα πρόκειται για έναν αντίπαλο που δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Πίσω άλλωστε έδειξε ότι είναι αρκετά σφιχτή ομάδα, έχει σκληράδα κι ο Δικέφαλος θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για να καταβάλει την αντίστασή της.

Κι εδώ βέβαια μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο κι ο πάγκος των δύο ομάδων. Σαφώς ποιοτικότερος εκείνος των “ασπρόμαυρων”. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να προτιμήσει αυτή τη φορά τον Νάρεϊ για το αριστερό φτερό, με τον Κωνσταντέλια να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην κορυφή ο Μπράντον είναι και πάλι το φαβορί λόγω ετοιμότητας, έναντι του Σαμάτα.

Σε περίπτωση βέβαια που είχε περισσότερο καιρό στην Τούμπα ο Τανζανός, θα ήταν σαφέστατα το φαβορί για να πάρει φανέλα βασικού. Ακόμη κι έτσι όμως, μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες. Καλύτερο κορμί, πιο γκολτζής, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι λόγω των αθλητικών προσόντων του. Αυτό άλλωστε αποτελεί και το δυνατό του χαρτί.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν έχει μία εξαιρετική επιλογή πίσω από τον Ισπανό για να ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων και το παιχνίδι με την Μπεϊτάρ φαντάζει κι ως μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε να… συστηθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ ο Αλί Σαμάτα.

Πέρα λοιπόν από τον δικαιολογημένο φαβοριτισμό του Δικεφάλου, που αγγίζει τις τιμές διπλασιασμού, έχει νομίζω ενδιαφέρον και το anytime του Αφρικανού στράικερ, σε αρκετά υποψιασμένες πάντως αποδόσεις, περί το 2,60. Ο συνδυασμός τους, νίκη δηλαδή του ΠΑΟΚ και γκολ του Τανζανού, μας ανεβάζει στο αρκετά ενδιαφέρον 3,40.

EASY MEDIANETWORK
Close