Είναι και αυτός μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (3,10)

Εγγύηση ο Καρλίτος (2,80)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για την όγδοη αγωνιστική της Super League σε ένα must win παιχνίδι, δεδομένου ότι οι «πράσινοι» έχουν πετάξει πολλούς βαθμούς εκτός έδρας και δεν έχουν περιθώριο απωλειών και εντός, ειδικά μάλιστα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι στη Λεωφόρο αποδίδει φέτος εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σε τρία ματς εκεί έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Απόλλωνα, Βόλο και Ιωνικό με γκολ 13-1!

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έρχεται από τη νίκη-πρόκριση στο κύπελλο επί του Ατρόμητου, στο Περιστέρι, με πολύ σοβαρή εμφάνιση και σκόρερ ξανά τον Καρλίτος.

Ο Ισπανός φορ πραγματοποιεί φέτος τρομερή σεζόν, στο πρωτάθλημα έχει βάλει ήδη οχτώ γκολ σε επτά αγωνιστικές και θεωρείται πλέον το πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Ο στράικερ του Παναθηναϊκού όταν παίζει στη Λεωφόρο είναι πραγματικά εκπληκτικός, αφού σημείωσε χατ τρικ με τον Ιωνικό και από δύο γκολ κόντρα σε Βόλο και Απόλλωνα.

Ο 31χρονος άσος αναμένεται να κάνει εκτελεστικά τη διαφορά και κόντρα στον ΟΦΗ, επομένως το κόμπο άσος και anytime Καρλίτος στο 2,80 της Stoiximan μπαίνει στις επιλογές μας.

EASY MEDIANETWORK
Close