Επόμενος πρωθυπουργός: Τι ποσοστό θα δώσουν οι στοιχηματικές στον Κασσελάκη για νίκη επί του Μητσοτάκη

Έναν φοβάται μόνο: Το μοναδικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που βλέπουν οι στοιχηματικές ότι μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη

Κι όμως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι δημοσκοπικά ανίκητος ενός ΣΥΡΙΖΑ!

Από την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα χωρίς δελφίνους για την προεδρία, χωρίς εκλογολογία, χωρίς αμφισβήτηση, ίντριγκα και εσωκομματικούς τριγμούς.

Ακόμα και μετά την πανηγυρική εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, η εσωκομματική αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του και η εσωστρέφεια βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος.

Εκεί, μπορεί να μην οδηγηθήκαμε σε νέες κάλπες, όμως κατέστη σαφές, ότι το ζήτημα θα ανακινηθεί εκ νέου μετά τις Ευρωεκλογές, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγείται κατακερματισμένος.

Δεν… βλέπει κανέναν!

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες πολιτικούς. Έχει το δικό του ρεύμα, έχει την αύρα ενός πολιτικού που θέλει να φέρει ένα νέο, διαφορετικό ύφος.

Το απέδειξε στις εσωκομματικές εκλογές, όπου έδειξε ότι δεν «βλέπει» κανέναν.

Ο Νίκος Παππάς απέσυρε την υποψηφιότητα του, ο Στέφανος Τζουμάκας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο διαπίστωσαν ότι δεν έχουν το απαιτούμενο εσωκομματικό έρεισμα για την προεδρία, ενώ στην μεγάλη μάχη με την Έφη Αχτσιόγλου, η τελευταία γνώρισε καθαρή ήττα που την οδήγησε εκτός ΣΥΡΙΖΑ και στην δημιουργία νέου κόμματος.

Στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος βγήκε μπροστά το όνομα της Όλγας Γεροβασίλη, ως μιας πιθανής υποψήφιας που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη σε μία εκλογική μάχη.

Πολύ σύντομα όμως κατέστη σαφές, από τις άτυπες σφυγμομετρήσεις ότι δεν θα είχε καμία τύχη σε μία πιθανή προσφυγή σε κάλπες.

Το αουτσάιντερ που… έρχεται

Δηλαδή ο νυν Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκητος δημοσκοπικά; Η απάντηση είναι όχι! Υπάρχει ένα πρόσωπο, που οι στοιχηματικές θεωρούν ως πολύ ισχυρό αουτσάιντερ, ως τον μόνο που μελλοντικά αν «ζυμωθεί» κι άλλο πολιτικά, μπορεί να κερδίσει τον Κασσελάκη σε μία πιθανή μάχη στο μέλλον.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Διονύση Τεμπονέρα. Έναν πολιτικό με επίθετο που κουβαλάει βαριά πολιτική κληρονομιά από την δολοφονία του πατέρα του τον Ιανουάριο του 1991, ένα πρόσωπο που όσο περνάει ο καιρός αυξάνει την δημοφιλία του εντός κι εκτός Κουμουνδούρου.

Κρατήστε το όνομα και τα υπόλοιπα… εν ευθέτω χρόνω.

EASY MEDIANETWORK
Close