Εκτελεί χωρίς όριο ο Λο (4,30)

Εκτελεί χωρίς όριο ο Λο (4,30)

Οι περισσότεροι μπασκετόφιλοι είχαν ξεγράψει από χέρι την Αλμπα φέτος, ωστόσο οι Βερολινέζοι κερδίζοντας τη Φενέρ για πλάκα με 84-70, υπενθύμισαν ότι στην Ευρωλίγκα τίποτα δεν είναι δεδομένο και κανείς ξεγραμμένος.

Παρά τις κομβικές απουσίες, κυρίως στη γραμμή των ψηλών, η γερμανική ομάδα ταπείνωσε ένα σύνολο που έχει στόχο το Final-4 και διαθέτει στο ρόστερ της αστέρες όπως ο Βέσελι και ο Ντε Κολό.
Απόψε η Αλμπα δίνει δεύτερο κολλητό ματς εντός έδρας και αυτό της προσφέρει πλεονέκτημα έναντι της Μπασκόνια, που την Τρίτη κέρδισε μάλλον κατά τύχη τον Παναθηναϊκό στη χώρα των Βάσκων.

Γενικά, οι Βάσκοι δεν πείθουν με το μπάσκετ που παίζουν, γνώρισαν στο ξεκίνημα δύο εύκολες ήττες από Μιλάνο και Ολυμπιακό και με βάση την εικόνα του αγώνα κόντρα στους «πράσινους» το σκορ τους θα έπρεπε να γράφει 0/3.

Η Αλμπα είναι ομάδα που παίζει… ινδιάνικο μπάσκετ, σουτάρει πολύ από την περιφέρεια και με δεδομένη την απουσία του κορυφαίου της σκόρερ, Ερικσον, αυτός που κάνει το step up είναι ο Μάοντο Λο. Ο διεθνής Γερμανός γκαρντ είχε 20 πόντους κόντρα στη Βιλερμπάν με 3/6 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 4/5 βολές και απέναντι στη Φενέρ οργίασε με 27 πόντους (3/6 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 3/3 βολές)!

Εν ολίγοις στα τελευταία δύο ματς, ο Λο εκτέλεσε 12 δίποντα και 15 τρίποντα μένοντας στο παρκέ περίπου 25 λεπτά. Με τη συχνότητα που εκτελεί ο Γερμανός άσος είναι ένας από τους πιο πιθανούς υποψήφιους πρώτους σκόρερ της αναμέτρησης και στο 4.30 της Stoiximan αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close