Και ποιος είπε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει σοβαρές ελπίδες με την Μαρσέιγ;

Έξοδος κινδύνου: Πόσο δίνει το διπλό του ΠΑΟ με τον Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής

Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο στη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μεταξύ των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου. Οι πράσινοι δοκιμάζονται την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Άρη. Αντίθετα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εντός έδρας αποστολές με Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ασφαλώς πολύ μεγάλη υπόθεση αν καταφέρει να διατηρηθεί στο +4 από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και στο +5 από τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτή την αγωνιστική, που έχει να παίξει στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, λογικά θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας τον Άρη, όπως το έκανε πέρυσι και στις δύο επισκέψεις της στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άρης είναι προφανές πως δεν έχει την ίδια δυναμική με την προηγούμενη τριετία, αφού έγιναν σοβαρά λάθη το καλοκαίρι στο σχεδιασμό του ρόστερ. Όλα λοιπόν δείχνουν, ότι ταβάνι του και φέτος θα είναι η πέμπτη θέση. Παρόλα αυτά, μετά τον ερχομό του Άκη Μάντζιου, οι κίτρινοι μπήκαν σε μία σειρά και παρουσιάζουν ένα σαφώς πιο σοβαρό και οργανωμένο αγωνιστικό πλάνο.

Το ματς λοιπόν δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση για τον Παναθηναϊκό. Αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις. Το διπλό μπορεί να έχει υποχωρήσει ελαφρώς από το 2.25 στο 2.15, ωστόσο παραμένει σταθερά σε τιμές άνω του 2.00, δείγμα ότι και οι μπουκ θεωρούν πως το ματς κρύβει παγίδες.

Αν βγάλουμε στην άκρη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, που το διπλό των πράσινων είχε φτάσει ακόμη και στο 4.60-4.70, για πρώτη φορά φέτος οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τον Παναθηναϊκό σε αποδόσεις άνω του 2.00 σε εκτός έδρας παιχνίδι του. Με την Κηφισιά το διπλό του τριφυλλιού έδινε 1.30, στη Λαμία 1.40, στο Αγρίνιο 1.50, στα Γιάννινα 1.70 και στην Τρίπολη 1.90. Σε όλες τα ματς που αναφέρθηκαν παραπάνω ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον φαβοριτισμό του.

Ενδιαφέρον έχει ασφαλώς και το γεγονός ότι οι μπουκ πρόσφεραν τον Παναθηναϊκό στο 2.05 στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή, έδιναν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τότε ο Παναθηναϊκός τον Δικέφαλο του Βορρά, απ’ ότι δίνουν τώρα για να βγάλει διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη.

EASY MEDIANETWORK
Close