Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι στοιχηματικές έδωσαν τον νικητή του ντιμπέιτ που πάει για τη μεγάλη ανατροπή

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Οι στοιχηματικές έδωσαν τον νικητή του ντιμπέιτ που πάει για τη μεγάλη ανατροπή

Απέχουμε μόλις μερικές ημέρες από τις εσωκομματικές διαδικασίες από τις οποίες θα προκύψει ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, φαίνεται όμως ότι πλέον οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν προεξοφλήσει τον τελικό νικητή και διάδοχο της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Καθοριστικός παράγοντας δεν ήταν άλλος από την εμφάνιση των υποψηφίων στο πρόσφατο τηλεοπτικό ντιμπέιτ από το οποίο πάντως απουσίαζε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Δύο από τις σημαντικότερες εταιρείες δίνουν πλέον, μετά και τα όσα είδαμε (λίγοι είναι αλήθεια, αφού η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα) ξεκάθαρο φαβορί τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την απόδοση για τελική επικράτηση να δίνεται στο 1,95 από την Stoiximan και ελάχιστα πιο κάτω (1,90) από την Novibet.

Μεγαλύτερη είναι η μεταξύ τους απόκλιση στην εκτίμηση για τον δεύτερο επικρατέστερο, στο πρόσωπο του οποίου πάντως υπάρχει κοινή γραμμή ότι θα πρόκειται για τον Γιώργο Παπανδρέου, σε απόδοση 2,30 από την Novibet και 3,00 από την Stoiximan. Την τριάδα κλείνει ο Ανδρέας Λοβέρδος που δίνεται στο 4,25 (Stoiximan) και 4,30 (Novibet), αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όλα δείχνουν πλέον ότι δεν μπορούν να έχουν ουσιαστικές ελπίδες. Η Stoiximan προσφέρει την επικράτηση του Παύλου Χρηστίδη στο 50,00 ενώ οι Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος βρίσκονται στο150,00.

Ανάλογη εικόνα και στην Novibet, με τον Παύλο Χρηστίδη στο 81,00 και τους Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο στο 101,00.

EASY MEDIANETWORK
Close