Είναι και αυτός μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (3,10)

Είναι και αυτός μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό (3,10)

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε σημαντικές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι και με παίκτες όπως ο Παλάσιος, ο Βιτάλ και ο Λούντκβιστ αναβάθμισε τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Το «τριφύλλι» ωστόσο έχει και μία… εσωτερική μεταγραφή.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Καρλίτος. Ο Ισπανός φορ στην πρώτη του σεζόν με τα πράσινα δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά έχοντας μόλις 6 γκολ σε 34 συμμετοχές. Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναζητάει άλλον παίκτη στην αγορά για βασικό φορ.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όμως, ο Καρλίτος άλλαξε το εις βάρος του κλίμα. Η εικόνα του μάλιστα στη φιλικά προμηνύει ότι φέτος θα είναι πολύ πιο παραγωγικός, έχοντας άλλωστε από πίσω του και πολύ πιο ποιοτική στήριξη.

Ο 31χρονος άσος σκόραρε στα δύο τελευταία τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Λαμία και έδειξε ότι είναι ο πιο ζεστός και φορμαρισμένος επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να τον ξεκινήσει βασικό στην πρεμιέρα των «πράσινων» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Λεωφόρο και το ενδεχόμενο ο Καρλίτος να σκοράρει ακριβώς ένα γκολ απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» προσφέρεται στο 3,10 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close