Διπλό υποχρέωσης για την Ουνιόν κόντρα στα πιτσιρίκια της Νιούελς (2,45)

Διπλό υποχρέωσης για την Ουνιόν κόντρα στα πιτσιρίκια της Νιούελς (2,45)

Μετά τον… πανικό του σαββατοκύριακου όπου το μενού ήταν χορταστικό με παιχνίδια απ’ όλη την Ευρώπη περνάμε τώρα σε μία πιο χαλαρή φάση καθώς ακολουθούν παιχνίδια εθνικών.

Το βράδυ πάντως υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον ματσάκι από το πρωτάθλημα της Αργεντινής για όποιον θέλει να ασχοληθεί στοιχηματικά. Η ιστορική Νιούελς υποδέχεται την Ουνιόν Σάντα Φε.

Οι δύο σύλλογοι δεν συγκρίνονται καν σε παράδοση και μέγεθος, η Νιούελς είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα κλαμπ της Αργεντινής, ενώ η Ουνιόν μία από τις πολλές στην πρώτη κατηγορία της χώρας.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε εντελώς διαφορετικό μομέντουμ. Η Νιούελς λόγω πολύ σοβαρών οικονομικών προβλημάτων έχει αποφασίσει να παίζει κυρίως με πιτσιρικάδες μπας και αναδείξει κανένα ταλέντο, διότι άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να επιβιώσει. Στον αντίποδα, η Ουνιόν έχει χειροπιαστό στόχο στο πρωτάθλημα αφού κυνηγάει με αξιώσεις την έξοδό της στο Σουνταμερικάνα.

Η Νιούελς στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε κατά τύχη 1-0 την Ιντεπεντιέντε μετά από αρνητικό σερί έξι αγώνων (0-3-3), ωστόσο δεν θα είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού για τη νεανική ομάδα των «λεπρών». Η Ουνιόν έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια και οφείλει να κερδίσει το… τσούρμο από πιτσιρίκια της Νιούελς. Σηκώνει ρίσκο το διπλό στο 2.45.

EASY MEDIANETWORK
Close