«Αθόρυβο» αλλά αξίζει: Το 2.30 της Eurovision που δεν... βλέπουν πολλοί

«Αθόρυβο» αλλά αξίζει: Το 2.30 της Eurovision που δεν... βλέπουν πολλοί

Φτάσαμε, λοιπόν, σε αυτό το σημείο: ο διαγωνισμός της Eurovision επιστρέφει μετά από «παύση» ενός έτους λόγω της πανδημίας, με το Ρότερνταμ ν’ ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί τους διαγωνιζόμενους στον πιο φαν (ναι, οκ, είναι φαν…) διαγωνισμό τραγουδιού της Ευρώπης.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Stefania με το “Last Dance”, με το οποίο θα πάρουμε μέρος στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (20/5). Και μπορεί να μην είμαστε ακριβώς το φαβορί για να σηκώσουμε την κούπα (εδώ. που τα λέμε, πότε ήμασταν;), όμως πιστεύουμε ότι… τσάτρα-πάτρα στον τελικό του Σαββάτου θα περάσουμε.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το ποντάρισμα για το οποίο μιλάμε. Αν θέλετε σώνει και καλά να ποντάρετε στα γαλανόλευκα, ένα αρκετά ασφαλές ποντάρισμα θα ήταν το «Να μην τερματίσει στους πρώτους 3» η χώρα μας, που στην Stoiximan δίνει απόδοση 1.40.

Επειδή όμως εδώ είμαστε στο outsidersbet.gr και δε δίνουμε ποτέ προγνωστικά κάτω του 2.00, σας έχουμε και καλύτερο- πάλι στην ίδια λογική.

Σε ποιο bet αναφερόμαστε;

Στην Βουλγαρία: η Victoria με το “Growing Up Is Getting Old” μπορεί να έχει πολύ πιασάρικο κομμάτι- που, με τα δεδομένα της Eurovision «αναβαθμίζεται» σε κομματάρα- όμως δύσκολα θα καταφέρει να μπει στους πρώτους τρεις, μιας και δεν έχει το πιο βασικό όταν μιλάμε για τέτοιου είδους διαγωνισμούς: τις απαραίτητες «συμμαχίες».

Το… αγοράζουμε λοιπόν το 2.30 της Stoiximan και ποντάρουμε στο ότι δε θα τερματίσει η Βουλγαρία στην τριάδα.

EASY MEDIANETWORK
Close