Ας δικαιολογήσει επιτέλους την παρουσία του (6,00)!

Ας δικαιολογήσει επιτέλους την παρουσία του (6,00)!

Αγγλία και Τσεχία λύνουν τις διαφορές τους απόψε στο Λονδίνο με έπαθλο την πρώτη θέση του ομίλου. Θεωρητικά η Αγγλία θα κυνηγήσει την πρωτιά για να παραμείνει στο Γουέμπλεϊ και στους «16», αντιμετωπίζοντας στο πρώτο νοκ άουτ τον δεύτερο του 6ου γκρουπ (Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία).

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη απογοήτευση των Αγγλων είναι δίχως δεύτερη σκέψη ο Χάρι Κέιν. Ο κάπτεν των «λιονταριών» ήταν άφαντος στα πρώτα δύο ματς με Σκωτία και Κροατία, με συνέπεια να μπει στο στόχαστρο της κριτικής, από τον αγγλικό Τύπο. Την ίδια ώρα, τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη βγάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ένα σκασμό λεφτά (100 εκατ. λίρες) για να τον αγοράσει από την Τότεναμ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν, ο κύριος Κέιν οφείλει να δικαιολογήσει την παρουσία του στην εθνική Αγγλίας, αλλά και όλο τον μεταγραφικό ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του.

Ο 27χρονος άσος έχει καλή παράδοση κόντρα στην Τσεχία, αφού σκόραρε και στα δύο ματς εναντίον της, στην προκριματική φάση του Euro. Το ενδεχόμενο λοιπόν ο Κέιν να κάνει τη διαφορά απόψε και να αναδειχθεί MVP, προσφέρεται στη Novibet στο 6,00 και σίγουρα αξίζει τον κόπο, διότι ο Αγγλος στράικερ έχει πολλούς λόγους να δώσει απαντήσεις.

EASY MEDIANETWORK
Close