Άλλη το όνομα, άλλη τη χάρη (2,20)

Άλλη το όνομα, άλλη τη χάρη (2,20)

Πάλι στις βελγικές γειτονιές θα κινηθεί αδέρφια ο Ουρουγουανός, καθώς βλέπει πως υπάρχει “ψωμάκι” στο ξεκίνημα της σεζόν. Μιλάμε άλλωστε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι είναι ακόμα περισσότερες οι πιθανότητες να πετύχεις το “λάθος” των μπούκηδων και να βρεις εκπλήξεις.

Στις Βρυξέλλες για παράδειγμα η Άντερλεχτ με το “βαρύ” όνομα, που έρχεται από ακόμα μία μετριότατη σεζόν, αρκούμενη να τερματίσει 4η και να βγει στην Ευρώπη, φιλοξενεί στο τοπικό ντέρμπι την Ουνιόν Σεντ Ζιλουά. Νεοφώτιστη στην κατηγορία, αλλά επίσης με μεγάλη ιστορία (11 πρωταθλήματα), επιστρέφει στα “σαλόνια” μετά από σχεδόν μισό αιώνα (48 χρόνια)!

Η ομάδα του Κομπανί ακόμα ψάχνεται, ενώ έχασε και κάποιους σημαντικούς παίκτες, όπως τον αρχισκόρερ της (Νμέτσα), ενώ στα φιλικά που έδωσε είχε προβληματική εικόνα. Μεταξύ αυτών και με τον δικό μας ΟΦΗ (1-1).

Στον αντίποδα η αντίπαλός της, ερχόμενη με άκρατο ενθουσιασμό από τις χαμηλότερες κατηγορίες του βελγικού ποδοσφαίρου, έχει ήδη ολοκληρώσει το ρόστερ της, κράτησε σε μεγάλο βαθμό τον κορμό που είχε κι έκανε τρομερή προετοιμασία, ούσα αήττητη σε εννιά ματς (7-2-0).

Ναι, εντάξει, ξέρουμε το ρητό που λέει ότι “τα φιλικά του καλοκαιριού τα βλέπει ο χειμώνας και γελάει”, αλλά σε πρεμιέρα και τοπικό ντέρμπι να βρίσκεις αυτό το 5αράκι στο διπλό, έστω και με πτωτική τάση, δύσκολα λες όχι στον πειρασμό. Και η διπλή του 2,20 (Sportingbet) μια χαρούλα δεν είναι;

EASY MEDIANETWORK
Close