Αλλαγή δεδομένων: Τι ποσοστό πρόκρισης δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ μετά την αφελή ήττα απ' τη Ρεν

Αλλαγή δεδομένων: Τι ποσοστό πρόκρισης δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ μετά την αφελή ήττα απ' τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βρετάνη με φιλοδοξία να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά τελικά θα επιστρέψει στην Αθήνα με άδεια χέρια. Η Ρεν μέσα σε 14 ημέρες κέρδισε δύο φορές τους πράσινους και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθηλώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Ροαζόν Παρκ υπήρχε η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη, αφού ξεπέρασε γρήγορα το σοκ από το λάθος του Μπρινιόλι. Ισοφάρισε στο 34′ με το πέναλτι του Ιωαννίδη και αγωνίστηκε για πάνω από 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Παρόλα αυτά, το τριφύλλι δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Η Ρεν φυσιολογικά έδωσε γήπεδο στους πράσινους, όμως αυτοί δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα. Οι Γάλλοι έπαιξαν με εξυπνάδα, βρήκαν κενούς χώρους σε μεταβάσεις με την αθλητικότητά τους και έφεραν το ματς στο 3-1, βάζοντας δύο γκολ με δέκα παίκτες.

Όλοι δικαιούνται μία κακή μέρα στη δουλειά, το ίδιο ισχύει και για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η επιλογή του Σέρβου τεχνικού να ξεκινήσει στους χαφ με Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα και Τσέριν εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Με τη συγκεκριμένη τριάδα ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βγάλει επιθετικότητα, να κάνει κλεψίματα ψηλά και κυρίως να έχει ασφάλεια στις αντεπιθέσεις της Ρεν.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα στο δεύτερο μέρος, όταν πέρασε ο Τζούριτσιτς και βγήκε ο Τσέριν, ο μόνος από τους τρεις κεντρικούς χαφ του Παναθηναϊκού που πίεζε δυναμικά την μπάλα.

Βιλένα και Ρούμπεν ήταν στις περισσότερες μονομαχίες δεύτεροι και ειδικά ο Ολλανδός εξελίχθηκε σε μοιραίος, αφού πούλησε εύκολα την μπάλα στο κέντρο πριν το 2-1 της Ρεν και υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίοι οι Γάλλοι έγραψαν το τελικό σκορ.

Βέβαια, οι δύο κολλητές ήττες από τη Ρεν δεν μπορούν να διαγράψουν τη φετινή εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε από τις αρχές Αυγούστου και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πάντως σίγουρο πως έχουν αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στον όμιλο.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός δεν κρατάει στα δικά του πόδια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά τον θρίαμβο επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, οι μπουκ έδιναν μόλις στο 2,20 το ενδεχόμενο οι πράσινοι να τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις και τώρα αυτή η απόδοση έχει εκτοξευτεί στο 8,50!

Ο Παναθηναϊκός, από εδώ και πέρα θα πρέπει να κοιτάξει κυρίως να διασφαλίσει την τρίτη θέση για να συνεχίσει στους 32 του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτή τη στιγμή είναι στο +3 από τη Μακάμπι Χάιφα, την οποία θα φιλοξενήσει την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο.

Η χθεσινή βραδιά μπορεί να μην ήταν η καλύτερη δυνατή για τους πράσινους, αλλά τουλάχιστον ήρθαν ευχάριστα νέα από τη Λάρνακα, καθώς η Βιγιαρεάλ κέρδισε με ανατροπή τους Ισραηλινούς και τους κράτησε στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Η Μακάμπι βέβαια, έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, το οποίο θα το δώσει την εβδομάδα που ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Επίσης, θα αγωνιστεί με τη Ρεν την επόμενη αγωνιστική ξανά σε ουδέτερο γήπεδο, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης του Ισραήλ.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με τις εγχώριες διοργανώσεις στο Ισραήλ να έχουν ασφαλώς σταματήσει, είναι προφανώς στο χέρι του Παναθηναϊκού να τερματίσει τουλάχιστον στην τρίτη θέση, δίνοντας συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι και το 2024.

EASY MEDIANETWORK
Close