Αυτό το G/G έχει ξεφύγει (2,36)

Αυτό το G/G έχει ξεφύγει (2,36)

Με πολύ ωραία κόντρα ανοίγει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Πριμέρα. Η Μαγιόρκα υποδέχεται την Εσπανιόλ. Οι δύο ομάδες πέρυσι αγωνίζονταν στη Σεγούντα και φέτος επέστρεψαν πολύ δυναμικά στην πρώτη κατηγορία.

Η Μαγιόρκα στην πρεμιέρα έφερε 1-1 με την Μπέτις εντός έδρας και τη δεύτερη αγωνιστική έβγαλε σπουδαίο διπλό (1-0) στη Βιτόρια επί της Αλαβές με πολύ καλή απόδοση.

Η Εσπανιόλ έχει φέρει δύο λευκές ισοπαλίες με Οσασούνα και Βιγιαρεάλ, ωστόσο ειδικά κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν εξαιρετική, είχε ευκαιρίες για να κερδίσει, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι στο 94’. Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να βρει δίχτυα η ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε επιθετικά με τον καλό φορ Λορέν Μορόν (Μπέτις).

Το ματς με τη Μαγιόρκα είναι ιδιαίτερο, διότι στον πάγκο της Εσπανιόλ, βρίσκεται ο Βιθέντε Μορένο, πρώην τεχνικός των νησιωτών, επομένως αναμένεται πολύ μεγάλη μάχη. Και οι δύο ομάδες έρχονται από γεμάτες εμφανίσεις και έχουν εξαιρετική ψυχολογία. Εχει ξεφύγει αρκετά το G/G στο 2,36 της Betshop.

EASY MEDIANETWORK
Close