Μετά τις εμφανίσεις με Ρεάλ και ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν να «υποτιμούν» τον Ναν…

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Ναν με τον Ολυμπιακό…

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού είναι από τα κεντρικά πρόσωπα του ντέρμπι αιωνίων που θα γίνει στο ΣΕΦ.

Τόσο μεγάλοι παίκτες λειτουργούν σαν… κομπιούτερ. Συνήθως, ξέρουν τα ατομικά στατιστικά τους σε πραγματικό χρόνο σε ένα παιχνίδι.

Έχουν μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια αυτούς που τους μαρκάρουν. Ξέρουν τι τους παίρνει και τι δεν τους παίρνει να κάνουν απέναντι σε κάθε αντίπαλο και κάθε άμυνα.

Επίσης, ξέρουν πολύ καλά πότε υστερούν σε ένα παιχνίδι και περιμένουν πως και πως την επόμενη φορά για να πάρουν μία προσωπική «εκδίκηση».

Δεν ξεχνά…

Ο Κέντρικ Ναν φέρει βαρέως την απώλεια του φετινού κυπέλλου Ελλάδας. Οι μόλις 58 πόντοι του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό ήταν και δική του ευθύνη. Διότι είναι το κορυφαίο επιθετικό όπλο του τριφυλλιού, είναι αυτός που ανοίγει το σκορ και τον επιθετικό ρυθμό.

Στον πρόσφατο τελικό, ο Αμερικανός άσος έμεινε μόλις στους 10 πόντους, αλλά το χειρότερο; Είχε 4 στα 12 σουτ (με 0 στα 5 τρίποντα), πολλές κακές επιλογές και 3 λάθη.

Η άμυνα του Ολυμπιακού βρήκε τρόπο να τον εξουδετερώσει, να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού και αυτό ήταν το μεγάλο μυστικό στον δρόμο προς την νίκη.

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει νικηφόρα από το ΣΕΦ, δεν έχει την πολυτέλεια να έχει και πάλι τον Κέντρικ Ναν σε κακή ημέρα.

Το ξέρει και ο ίδιος ο Αμερικανός αυτό. Στο μυαλό του έχει κυκλώσει αυτό το παιχνίδι, αφού είναι θέλει να δώσει τις προσωπικές του απαντήσεις, σε ένα γήπεδο το οποίο θα επισκεφτεί για πρώτη φορά. Τέτοιες έδρες, έχει δηλώσει ότι τον φτιάχνουν.

Ο παράγοντας Γουόκαπ

Ο άνθρωπος που τον μάρκαρε στον πρόσφατο τελικό είναι «λαβωμένος». Ακόμα κι αν τελικά ο Τόμας Γουόκαπ αγωνιστεί στο ντέρμπι, δεν θα είναι 100% έτοιμος κι αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο, αφού μιλάμε για τον καλύτερο περιφερειακό αμυντικό του Ολυμπιακού, αυτόν που αναλαμβάνει όλες τις επικίνδυνες αποστολές.

Αν μάλιστα, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ δεν αγωνιστεί τότε το πεδίο για τον Κέντρικ Ναν ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο ελεύθερο, δίχως τις «δαγκάνες» του Τεξανού.

Για ποιο λόγο όλος αυτός ο πρόλογος ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων που θα γίνει στο ΣΕΦ; Διότι οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο ενδεχόμενο να δούμε τον Κέντρικ Ναν ως πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης είναι αρκετές δελεαστικές, για κάτι που μοιάζει αρκετά πιθανό με βάση την στατιστική ανάλυση του ματς.

Ο Αμερικανός είναι σίγουρο ότι θα πάρει παιχνίδι και αν μπορέσει να κερδίσει και μερικές βολές, τότε είναι σίγουρο ότι αποτελεί μία πολύ καλή στοιχηματική επένδυση  σε όσους τον επιλέξουν…

EASY MEDIANETWORK
Close