Τσέλσι στο 2,35 δεν λες όχι...

Τσέλσι στο 2,35 δεν λες όχι...

Λονδρέζικο ντέρμπι κύριοι και ο άσος βρίσκεται οριακά πάνω από το 1,70. Απολύτως λογικό θα πούμε διότι η Τσέλσι συγκριτικά με την Άρσεναλ είναι τους τελευταίους μήνες η μέρα με τη νύχτα. Θα κάνουμε όμως την ντρίμπλα μας και θα πάρουμε τη νίκη των «μπλε» σε τιμές άνω του 2,30!

Από τότε που ανέλαβε ο Τόμας Τούχελ, η Τσέλσι παραδίδει σεμινάρια αμυντικής λειτουργίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε 25 ματς με τον Γερμανό στον πάγκο οι «μπλε» έχουν εμφανίσει 23 φορές under 3,5. Επίσης, 16/17 νίκες τους με τον Γερμανό κόουτς συνοδεύτηκαν με under 3,5.

Είτε παίζει με τη Ρεάλ, είτε με τη Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι αποδεικνύει ότι δεν δέχεται πολλές φάσεις και το κυριότερο έχει το βάθος στο ρόστερ της για να ανταποκριθεί στο επιβαρυμένο πρόγραμμα. Είναι ενδεικτικό ότι επί Τούχελ, σε τέσσερα παιχνίδια με το big6, η Τσέλσι έκανε τρεις νίκες και εμφάνισε σε όλα under 3,5.

Η Αρσεναλ από την πλευρά της δεν είναι το ίδιο αξιόπιστη αμυντικά, αλλά και αυτή στα ματς με το big6 έχει φέτος εμφανίσει 7/9 under 3,5.

Συμπερασματικά λοιπόν το combo άσος και under 3,5 στο 2,35 της Betshop είναι μια χαρά, δεδομένου ότι ποντάρουμε πάνω στην πιο φορμαρισμένη, αυτήν την περίοδο, ομάδα στο Νησί (και όχι μόνο…).

EASY MEDIANETWORK
Close