Το μπαμ του καλοκαιριού: Ποιον δίνουν οι στοιχηματικές φαβορί για την απόκτηση του Μίροτιτς

Το μπαμ του καλοκαιριού: Ποιον δίνουν οι στοιχηματικές φαβορί για την απόκτηση του Μίροτιτς

Όλα έδειχναν ότι ο Νίκολα Μίροτιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν, ωστόσο ο Μαυροβούνιος σέντερ με ανακοίνωσή του, μέσω των social media, γνωστοποίησε ότι δεν θα επιστρέψει τελικά στη Σερβία, προκειμένου να αποφευχθεί ο “πόλεμος” μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτίζαν.

Ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά εκτός Σερβίας, επομένως το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι ποια ομάδα έχει το προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Όπως είναι φυσικό, οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μίροτιτς έχουν ταράξει ξανά τα… μεταγραφικά νερά της Euroleague, αφού μιλάμε για τον μοναδικό σούπερ σταρ της διοργάνωσης που είναι αυτή τη στιγμή χωρίς συμβόλαιο.

Νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι, ο Μίροτιτς είχε παρουσιαστεί ως “κλεισμένος” από τον Ολυμπιακό, παρόλα αυτά συμφωνία δεν υπήρξε ποτέ. Οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν τελικά στον Λουκ Σίκμα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθούν ξανά για τον 32χρονο πάουερ φόργουορντ.

Πλέον, οι ομάδες που φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η Μονακό και φυσικά ο Παναθηναϊκός. Προς το παρόν οι στοιχηματικές εταιρίες δεν έχουν βγάλει ακόμη αποδόσεις, όμως δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί τις επόμενες ημέρες, μετά και την απόφαση του Μίροτιτς να μην υπογράψει εν τέλει στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στα στοιχηματικά γραφεία πάντως διακινείται πως το προβάδισμα, έστω και ελαφρύ, στην παρούσα φάση ανήκει στο “τριφύλλι”.

Ως γνωστόν, το Μιλάνο είχε εξ αρχής εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Μίροτιτς και όταν η Μπαρτσελόνα ξεκαθάρισε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, γράφτηκε πως είχε “κλείσει” τον Μαυροβούνιο άσο.

Κάτι τέτοιο βέβαια αποδείχθηκε πως δεν ίσχυε. Σε ό,τι αφορά στη Μονακό, η ομάδα του Πριγκιπάτου έχει ήδη κάνει ένα τεράστιο “μπαμ” με την απόκτηση του Κέμπα Γουόκερ και φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει στο τραπέζι ένα εξίσου γερό ποσό για να αποκτήσει και τον Μίροτιτς.

Εδώ όμως υπάρχει και ο αντίλογος του Παναθηναϊκού, ο οποίος όπως αποδείχθηκε περίτρανα και στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ακόμη μία οικονομική υπέρβαση. Εφόσον ο Εργκίν Αταμάν ανάψει το “πράσινο” φως” ο “εξάστερος” είναι έτοιμος να προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μίροτιτς για να τον κάνει κάτοικο Αθήνας.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Παναθηναϊκός μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία του Μίροτιτς με την Παρτίζαν, στράφηκε στην περίπτωση του Τορνίκε Σενγκέλια. Τα δεδομένα όμως τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Ο μεν Σενγκέλια δεν έχει καταφέρει ακόμη να αποδεσμευτεί από τη Βίρτους Μπολόνια και η περίπτωσή του είναι στο… περίμενε, ο δε Μίροτιτς κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος και ωραίος.

Μετά λοιπόν τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στην offseason ο Παναθηναϊκός, δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση, αν ενεργοποιήσει ακόμη μία μεταγραφική “βόμβα”, φέρνοντας στο ΟΑΚΑ το κορυφαίο τεσσάρι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αν τα καταφέρει, ασφαλώς θα έχει συνθέσει μία πανίσχυρη front line με Λεσόρ, Μίροτιτς, Μήτογλου, Κώστα Αντετοκούνμπο και ενώ είναι στα σκαριά ακόμη μία μεταγραφή στο “5”.

EASY MEDIANETWORK
Close