Το... μισό-μηδέν της Μπόλτον που δίνει άνοδο

Το... μισό-μηδέν της Μπόλτον που δίνει άνοδο

Σάββατο χωρίς παιχνίδι στο Νησί δεν γίνεται, πόσο μάλλον σήμερα που έχουμε την τελευταία αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στη Λιγκ 2 και στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων Μπόλτον, που κάποτε δάμαζε τα μεγαθήρια της Πρέμιερ με τον περήφανο Στέλιο Γιαννακόπουλο στη σύνθεση της. Σήμερα η Μπόλτον παίζει τελικό ανόδου στη Λιγκ 1, στην έδρα της αδιάφορης Κρόουλι και με νίκη την εξασφαλίζει ανεξαρτήτως τι θα κάνει η Μόρκαμ, που ακολουθεί στην 4η θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο και ασφαλώς δεν τίθεται καν θέμα για το ειδικό βάρος των δύο ομάδων, κάτι άλλωστε που φαίνεται και στο σετ με το διπλό στο 1,60.

Εμείς εδώ όμως δεν είμαστε τσίπιδες να παίζουμε τέτοιες αποδόσεις, τιμάμε το όνομά μας κατά γράμμα και σου λέμε ότι η Μπόλτον από τις 9 Μαρτίου έκανε συνολικά οχτώ νίκες σε 12 αγωνιστικές, όλες με ένα γκολ διαφορά! Θες να πάμε και πιο πίσω; Από τον Φεβρουάριο και μετά, η Μπόλτον σημείωσε 14 νίκες σε 19 αγωνιστικές, εκ των οποίων οι 12 με ένα γκολ διαφορά.

Το ενδεχόμενο νίκης της Μπόλτον με ένα γκολ διαφορά, επαληθεύεται στα παιχνίδια της το τελευταίο τρίμηνο σε ποσοστό άνω του 60% (63% για την ακρίβεια) και όμως στην Stoiximan προσφέρεται στο 3,55!

EASY MEDIANETWORK
Close