Σβήνει το μηδενικό ο Αστέρας (2,65)

Σβήνει το μηδενικό ο Αστέρας (2,65)

Παράδοξο, παράταιρο και όλα τα… «παρά» για τον Αστέρα Τρίπολης, το ότι δεν έχει πετύχει γκολ μετά από τέσσερα παιχνίδια στη Super League. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς αντιμετωπίζει προφανώς οξύτατο πρόβλημα στο σκοράρισμα, παρότι διαθέτει πολύ καλό υλικό στην επίθεση, πραγματοποιεί έτσι το χειρότερό του ξεκίνημα στην κατηγορία, από το 2007 που ανέβηκε για πρώτη φορά.

Και η πίεση στους ώμους του προπονητή Ράσταβατς μεγαλώνει, η φιλοσοφία όμως του Βόλου ίσως βοηθήσει τους Αρκάδες στο να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν έχει καμία σκοπιμότητα, μετά τις τρεις νίκες με τα μεγάλα σκορ επί των Λαμίας, Απόλλωνα και Ατρόμητου, συνετρίβη από τον Παναθηναϊκό με 5-1.

Φουλ επίθεση αλλά και άμυνα ψηλά, με αποτέλεσμα τα παιχνίδια του Βόλου να βρίθουν ευκαιριών αλλά και γκολ. Και αυτή η λογική του Βόλου θα δώσει και στον Αστέρα ευκαιρίες για να λύσει το επιθετικό του πρόβλημα.

Το περιμένουμε λοιπόν με καλό ρυθμό και το συνδυαστικό G/G & Over 2,5 πληρώνει ως και 2,65, είναι μια εξαιρετική επιλογή για το ποντάρισμά μας.

EASY MEDIANETWORK
Close