Τούμπα όλα: Αυτό είναι πλέον το φαβορί των στοιχηματικών για το πρωτάθλημα μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά

Σούπερ Λιγκ: Το απόλυτο ντέρμπι, δεν έχει ξαναγίνει αυτό στις αποδόσεις του πρωταθλητή

Η Πέμπτη ήταν αν μη τι άλλο μία σπάνια βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς οι εκπρόσωποί μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα έκαναν τρεις νίκες.

Ο Παναθηναϊκός κυριολεκτικά πάτησε τη Βιγιαρεάλ, μία από τις πιο σταθερές ομάδες της La Liga. Η ΑΕΚ έβγαλε εκκωφαντικό διπλό στο Μπράιτον, απέναντι σε ένα σύνολο που έχει κάνει όλη την Premier League να παραμιλάει. Και ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στο Ελσίνκι, με τον Ντεσπόντοφ να δείχνει με το καλημέρα ότι είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Ακόμη και ο Ολυμπιακός, που έχασε από τη Φράιμπουργκ στο Φάληρο, πραγματοποίησε μεσοεπιθετικά μία εξαιρετική εμφάνιση και η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με ό,τι είχαμε δει πριν ακριβώς έναν χρόνο, στο ίδιο γήπεδο, όταν η ίδια γερμανική ομάδα έκανε πλάκα στους ερυθρόλευκους με 3-0.

Εν ολίγοις, οι ομάδες του λεγόμενου Big4 είναι φέτος πραγματικά καλές και φυσικά αναμένεται σταδιακά να βελτιωθεί και ο Αρης, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική του ηγεσία ο Άκης Μάντζιος. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη καλύτερο από το περσινό και ίσως εξελιχθεί στο πιο συναρπαστικό όλων των εποχών.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι αποδόσεις των μπουκ. Δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά να προσφέρονται στην ίδια απόδοση για την κατάκτηση του τίτλου τρεις ομάδες. Τα δεδομένα είναι πλέον τόσο ρευστά και οι διαφορές πολύ μικρές, που έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές να κόψουν… το καρπούζι στα τρία.

ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όλοι προσφέρονται αυτή τη στιγμή σε απόδοση 3.00 για τον τίτλο. Το πιθανότερο βέβαια είναι πως τη Δευτέρα το βράδυ, μετά το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο θα υπάρξει διόρθωση στις τιμές, ανάλογα με την τελική έκβαση του αθηναϊκού ντέρμπι.

EASY MEDIANETWORK
Close