Ούτε OPAP Arena ούτε Λεωφόρος: Τόσο δίνει το… λογικό στο ματς της χρονιάς

Ούτε OPAP Arena ούτε Λεωφόρος: Τόσο δίνει το… λογικό στο ματς της χρονιάς

Μπορεί την Κυριακή να έχουμε απονομές και πανηγύρια στην OPAP Arena, καθώς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, ωστόσο το ματς της χρονιάς διεξάγεται απόψε και δεν είναι άλλο από το Ιωνικός – Λαμία.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι μία ολόκληρη κατηγορία, αφού κρίνεται η παραμονή. Ο Ιωνικός χρειάζεται μόνο νίκη για να σωθεί, ενώ η Λαμία θα παραμείνει στη Superleague αν καταφέρει να πάρει έστω την ισοπαλία.

Το απόγευμα στη Νίκαια θα γίνουμε μάρτυρες πρωτοφανών σκηνών, καθώς στο γήπεδο δεν θα πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα. Η ΠΑΕ Ιωνικός έβαλε γενική είσοδο στα πέντε ευρώ και ο κόσμος της ομάδας έχει ανταποκριθεί εντυπωσιακά στο κάλεσμά της για τον “τελικό” με τη Λαμία. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι πάμε ολοταχώς για sold out και στη Νεάπολη το απόγευμα θα βρίσκονται πάνω από 6.000 φίλοι του ποδοσφαίρου!

Οι συνθήκες συνεπώς θα είναι ιδανικές για να δούμε μία γνήσια μάχη παραμονής, όπου θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά ανάμεσα σε δύο ομάδες, που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικά πλέι άουτ. Η Λαμία για παράδειγμα σε έξι αγώνες έχασε μόνο στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, ενώ ο Ιωνικός έχει καταφέρει να μαζέψει οκτώ βαθμούς.

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον άσο στο 2,10-2,15, ωστόσο φαβορί για τη σωτηρία είναι η Λαμία, διότι βολεύεται και με το Χ. Το ενδεχόμενο να μη χάσει η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου και να διατηρήσει τη θέση της στη Superleague 1 προσφέρεται στο 1,70. Η αναμέτρηση βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερη, δεδομένου ότι στον πάγκο του Ιωνικού, βρίσκεται ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος μέχρι τον Μάρτιο του 2022 ήταν τεχνικός των Φθιωτών και τώρα θα προσπαθήσει να ρίξει την πρώην ομάδα του!

Στοιχηματικά, η απόδοση που… βγάζει μάτι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι το 2,50 του Over 2,5. Οι Νικαιώτες είναι υποχρεωμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη, επομένως αναγκαστικά θα βγουν μπροστά και θα πάρουν ρίσκα. Ας μην ξεχνάμε ότι στα τελευταία τρία ματς, ο Ιωνικός έφερε 2-2 τόσο με τον Λεβαδειακό, όσο και με τον ΟΦΗ. Επίσης, η Λαμία στα έξι παιχνίδια των πλέι άουτ απέτυχε να σκοράρει μόνο στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ουσιαστικά εδώ ψάχνουμε απλά ένα γρήγορο γκολ, που θα μετατρέψει την αναμέτρηση σε ροντέο. Αν για παράδειγμα προηγηθεί ο Ιωνικός, μετά η Λαμία θα βγει όλη μπροστά για να ισοφαρίσει. Στο ενδεχόμενο που πάρουν κεφάλι οι φιλοξενούμενοι, τότε η έδρα θα ψάχνει δύο τέρματα για την ανατροπή.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε ότι διαιτητής έχει οριστεί ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος φέτος έχει δώσει έξι πέναλτι στα 11 παιχνίδια πρώτης κατηγορίας που έχει διευθύνει. Από αυτά τα 11 ματς, τα οκτώ έληξαν με Over 2,5!

EASY MEDIANETWORK
Close