Μπαίνει με τα μπούνια στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός (2,15)

Μπαίνει με τα μπούνια στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός (2,15)

Πρεμιέρα απόψε για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπασκόνια και τα δεδομένα δείχνουν ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν με το δεξί τη νέα σεζόν.

Καλές μεταγραφές (Ντόρσεϊ, Φαλ, Γουόκαπ), δυνατή προετοιμασία, νέο συμβόλαιο στον Βεζένκοφ, ακόμη και τα… γεννητούρια του μπαμπά πλέον Σλούκα, αποτελούν ακόμη μία συνθήκη ευνοϊκού κλίματος στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται ότι περνάει στη μετά Σπανούλη με ένα καλοδουλεμένο πλάνο.

Στον αντίποδα, η Μπασκόνια ήρθε στην Ελλάδα χωρίς τους Μπόλντγουιν, Πίτερς και με αμφίβολο τον Γκεντράιτις. Στο πρώτο της επίσημο ματς με την Μπανταλόνα πέρασε με το ζόρι τους 60 πόντους και στο ΣΕΦ μετράει 15 ήττες στις τελευταίες 16 επισκέψεις της!

Για όσους έχουν κοντή μνήμη υπενθυμίζουμε ότι οι Βάσκοι κέρδισαν πέρυσι τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στο άδειο λόγω κορονοϊού ΣΕΦ. Απόψε ωστόσο ο κόσμος επιστρέφει, άρα η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα θα έχει ακόμη ένα συν στο πλευρό της.

Συμπερασματικά η εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά προετοιμασίας και στα δύο παιχνίδια κυπέλλου, μας δίνει το δικαίωμα να τραβήξουμε το χάντικαπ προς τα πάνω για να πάρουμε και απόδοση άνω του 2,00. Στο 2,15 στη Stoiximan ο άσος στο -9,5.

EASY MEDIANETWORK
Close