Μετά τις εμφανίσεις με Ρεάλ και ΠΑΟΚ: Συνεχίζουν να «υποτιμούν» τον Ναν…

Μετά τον διπλό θρίαμβο στην «διαβολοβδομάδα»: Σημαντικό «προσπέρασμα» ΠΑΟ σε ΟΣΦΠ και για τις στοιχηματικές

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε με άριστα τα δύο τεστ της διαβολοβδομάδας. Πρώτα έβγαλε ένα τεράστιο διπλό στο Μονακό με το buzzer beater τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις και εν συνεχεία πέρασε νικηφόρα και από το Μιλάνο, επικρατώντας άνετα της Ολίμπια του Έτορε Μεσίνα.

Το τριφύλλι συμπλήρωσε έτσι τρεις διαδοχικές νίκες και την ερχόμενη Πέμπτη, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο να κλείσει ιδανικά τον πρώτο γύρο της regular season. Υπενθυμίζεται, ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι έκανε συνολικά 9 νίκες στην κανονική περίοδο και φέτος έχει τη δυνατότητα, αν κερδίσει το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, να φτάσει τις 10 στο πρώτο μισό!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, έχει επιστρέψει για τα καλά σε πρωταγωνιστικό επίπεδο και με τα τρία συνεχόμενα διπλά σε Λυών, Μονακό και Μίλανο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Την προηγούμενη διετία κάθε έξοδος για τους πράσινους ήταν και μία περιπέτεια. Φέτος όμως, ο Παναθηναϊκός αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα.

Η ανοδική δυναμική των πράσινων αποτυπώνεται ασφαλώς και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, σε απόσταση αναπνοής πλέον από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Οι μπουκ προσφέρουν πλέον μόλις στο 2,40 το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στο Final 4, καθώς βλέπουν ότι το τριφύλλι έχει βάλει πλώρη ακόμη και για το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ. Μικρότερη απόδοση έχουν μόνο η πρωτοπόρος Ρεάλ (1,11) και η Μπαρτσελόνα (1,85).

Υπενθυμίζεται, ότι μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούσαν πιο πιθανό να προκριθεί ο Ολυμπιακός στο Final 4 έναντι του Παναθηναϊκού, αυτή τη στιγμή όμως η πρόκριση των ερυθρόλευκων στο μεγάλο ραντεβού του Βερολίνου δίνει 3,25. Εν ολίγοις, ο Ολυμπιακός είναι πια έκτο φαβορί για την πρόκριση στο Final 4 πίσω από Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό, Μονακό και Βίρτους Μπολόνια.

 

EASY MEDIANETWORK
Close