Μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟ: Πόσο δίνει το διπλό του Ολυμπιακού στο ματς με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο

Μετά το θρίαμβο επί του ΠΑΟ: Πόσο δίνει το διπλό του Ολυμπιακού στο ματς με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο

Με εκτός έδρας αποστολές συνεχίζουν και οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου στην τελευταία αγωνιστική της Super League για το 2023.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός παίζει την Πέμπτη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, κόντρα δηλαδή στην ομάδα που μόλις την περασμένη Κυριακή κέρδισε στο ίδιο γήπεδο τον Παναθηναϊκό με 3-2 και τον γκρέμισε από την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός στα πρώτα δύο ματς με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο, κέρδισε με 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα στο Φάληρο για το Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία πέρασε με 1-0 από τις Σέρρες, χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Γιώργου Μασούρα.

Τώρα η αποστολή των ερυθρόλευκων αναμένεται ακόμη πιο δύσκολη, δεδομένου ότι ο Ατρόμητος είναι από τις πιο φορμαρισμένες μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 24 Οκτωβρίου που ανέλαβε την ομάδα ο Σάσα Ιλιτς, οι Περιστεριώτες είναι αήττητοι σε οκτώ σερί παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ατρόμητος έχει κερδίσει τον Άρη μέσα στο “Βικελίδης” και όπως προείπαμε τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η νίκη επί των πράσινων ήταν η πρώτη μετά από τρία χρόνια και επτά διαδοχικές ήττες εναντίον τους.

Τώρα, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να βάλει στοπ στο αρνητικό σερί που έχει και κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού έχει να τον κερδίσει από τον Οκτώβριο του 2017, όταν επικράτησε με 1-0 μέσα στο “Καραϊσκάκης” με γκολ του Κιβρακίδη. Έκτοτε ακολούθησαν 14 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου ο Ατρόμητος δεν έκανε καμία νίκη επί των ερυθρόλευκων.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι ο Ολυμπιακός έχει επισκεφθεί δύο φορές το Περιστέρι μέσα στο 2023 κι έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Αμφότερες τον περασμένο Ιανουάριο, η μία για το κύπελλο (2-2) και η άλλη για το πρωτάθλημα (1-1). Στο κύπελλο η ισοπαλία σήμαινε πρόκριση, αφού είχε κερδίσει προηγουμένως εντός έδρας με 4-1.

Σε κάθε περίπτωση, το Περιστέρι παραδοσιακά είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στο πρωτάθλημα και το ματς μόνο απλό δεν προμηνύεται για τον Ολυμπιακό, δεδομένου μάλιστα ότι θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών ο Κώστας Φορτούνης, ο κατά τεκμήριο κορυφαίος παίκτης των ερυθρόλευκων, ενώ πιθανότατα θα λείψει και ο -σκόρερ στις Σέρρες- Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Ατρόμητος έχει χτίσει καλό αήττητο σερί και στοχεύει πλέον ανοιχτά στην πρώτη εξάδα. Η πιθανότητα να κάνει τώρα ένα νέο μεγάλο “μπαμ” και μετά τον Παναθηναϊκό να κερδίσει και τον άλλον αιώνιο, προσφέρεται από τιμές γύρω στο 8,00 και φτάνει ακόμη και στο 9,25! Η διπλή ευκαιρία (1Χ), δηλαδή το ενδεχόμενο η ομάδα του Σάσα Ιλιτς να μην χάσει τιμάται στο 3,15. Από την άλλη, το διπλό του Ολυμπιακού στο Περιστέρι είναι καθαρό φαβορί και παίζει ανάμεσα στο 1,40 και στο 1,44.

EASY MEDIANETWORK
Close