Μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι: Τι ποσοστό δίνουν πλέον οι στοιχηματικές σε ΠΑΟ-ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου

Μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι: Τι ποσοστό δίνουν πλέον οι στοιχηματικές σε ΠΑΟ-ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου

Νέα δεδομένα προέκυψαν στις αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το μεγάλο διπλό της ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ στη Λεωφόρο, επί του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να αφήσει την ΑΕΚ στο -7 αν κέρδιζε το χθεσινό ντέρμπι. Το τριφύλλι έρχονταν από την επιβλητική νίκη επί της Βιγιαρεάλ και η ψυχολογία του ήταν στα ύψη. Η Ένωση όμως, με εμφάνιση πρωταθλήτριας, άλωσε την καυτή έδρα των πράσινων και απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μετά τις απώλειες βαθμών που είχε με τον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η επικράτηση των κιτρινόμαυρων αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε το πρόγραμμα που έβγαλαν τις προηγούμενες οκτώ ημέρες. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπαιξε διαδοχικά με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό και άγγιξε σχεδόν το τέλειο με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Μάλιστα, τα σπουδαία διπλά κόντρα σε Μπράιτον και Παναθηναϊκό τα πέτυχε χωρίς το βασικό δίδυμο στόπερ, καθώς Μουκουντί και Βίντα βρίσκονται στα πιτς.

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν, οι μπουκ έφεραν ξανά σε θέση οδηγού την ΑΕΚ. Πριν το ντέρμπι, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονταν σχεδόν στην ίδια αφετηρία. Πλέον, η Ένωση είναι πρώτο φαβορί στο 2,50, ενώ το τριφύλλι υποχώρησε στην τρίτη θέση σε απόδοση 3,75.

Ενδιάμεσα, σε απόδοση 2,75, βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι προς το παρόν είναι επικεφαλής στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και σαφώς πιο βατό πρόγραμμα, δεδομένου ότι και οι τέσσερις νίκες τους μέχρι στιγμής ήρθαν στο “Καραϊσκάκης”.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, οι μπουκ εξακολουθούν να θεωρούν ότι έχει να καλύψει μεγάλη απόσταση για να πλησιάσει τα πρώτα τρία φαβορί. Η απόδοσή του πάντως κινήθηκε πτωτικά, στο 16,00, από τιμές στο 18,00-20,00, μετά τη νίκη του με 3-1 στα Γιάννινα.

Το ενδιαφέρον ασφαλώς παραμένει αμείωτο, δεδομένου ότι ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική με παιχνίδια Τετάρτη – Πέμπτη. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός συνεχίζει τα εντός έδρας ματς, όμως αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει τον βελτιωμένο με τον Άκη Μάντζιο, Άρη.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη, σε μία έδρα που τις επτά προηγούμενες σεζόν απέτυχε να κερδίσει (0-3-4). Αντίθετα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν θεωρητικά βατές αποστολές, αφού υποδέχονται τον Ατρόμητο και τον Βόλο αντίστοιχα.

EASY MEDIANETWORK
Close