Η αξία στο 3,90 του Αστέρα Τρίπολης

Η αξία στο 3,90 του Αστέρα Τρίπολης

Ο Μανόλο Χιμένεθ (νυν, πρώην και κάποια στιγμή επόμενος), προπονητής της ΑΕΚ ήτο ξεκάθαρος προς τους παίκτας του. «Στόχος μας η τρίτη θέση», είπε. Το γιατί η Ένωση στοχεύει σε αυτό, διερευνάται, αφού όπως είναι γνωστό η Σούπερ Λιγκ δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώναι για να πανηγυρίζεις το βάθρο…

Με ολίγες παρόλες (πάει να πει με λίγα λόγια) η ΑΕΚ παίζει σήμερα απέναντι στον Αστέρα στην πρώην Τριπολιτσά και νυν Τρίπολη, χωρίς κάποιο βαρβάτο κίνητρο. Επί της ουσίας η σεζόν για αυτήν ετελείωσε οριστικώς και αμετακλήτως την στιγμή που ο Πέτρος ο Μάνταλος σκόραρε κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και εν συνεχεία άγγιξε με το δεξί χέρι το στήθος του το αριστερό, εκεί που είναι η καρδιά και το ένδοξο σήμα του δικέφαλου, για να υπενθυμίσει στην εξέδρα το συναισθηματικό του γίγνεσθαι για την βυζαντινογέννητη.

Το ρεπορτάζ, μάλιστα, λέει ότι απόψε η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αλλαγές και απουσίες (όχι ότι οι βασικοί πετάνε και μάτια εφέτος) κόντρα στη, σίγουρα όχι καλύτερη,  αλλά ενδεχομένως πιο σοβαρή ομάδα σε αυτή την ψιλοαστεία διαδικασία των πλέι οφ.

Having that in mind, που λένε και στις τουριστικές περιοχές, η νίκη του Αστέρα Τρίπολης που πληρώνει με απόδοση οριακά κάτω του 4,00 (3,90 στην Interwetten) προσφέρεται για ένα λελογισμένο ρίσκο, με καλές πιθανότητες. Και το DNB επικράτησης του Αστέρα πάντως στο 2,50 μια χαρά κάνει και για τους λιγότερο τολμηρούς. Να μας ζήσει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

EASY MEDIANETWORK
Close