Η Αταλάντα έχει ξεκινήσει τη σεζόν με μη πειστικές εμφανίσεις, παρότι πήρε 4 βαθμούς από τα δύο πρώτα ματς. Η ομάδα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι κέρδισε περίπου κατά τύχη την Τορίνο στην πρεμιέρα με 2-1, σκοράροντας το νικητήριο στο 93’, στη δεύτερη αγωνιστική και μετά από μέτρια εμφάνιση παραχώρησε 0-0 στην Μπολόνια, δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα σε μια αδύναμη άμυνα.
Και ο προπονητής Τζαμπιέρο Γκασπερίνι παραδέχτηκε τα προβλήματα και πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη, αρκετοί παίκτες δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Και ενόψει του αγώνα με την Φιορεντίνα, τα προβλήματα παραμένουν αρκετά.
Ο καλύτερος επιθετικός της και πιο φορμαρισμένος στο ξεκίνημα της χρονιάς, ο Μουριέλ, τραυματίστηκε στο ματς με την Μπολόνια και θα λείψει, ο συνήθως παρτενέρ του στην ενδεκάδα Ζαπάτα δεν έχει αγωνιστεί ακόμα φέτος και δύσκολα θα ξεκινήσει κόντρα στους «βιόλα».
Η Αταλάντα έχει στο μυαλό και την πρεμιέρα του Champions League, με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ την Τρίτη, εκτός έδρας. Πιστεύω πως υπάρχουν καλές πιθανότητες για την κόντρα των «μπεργκαμάσκι», η Φιορεντίνα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς, δυσκόλεψε στην πρεμιέρα τη Ρόμα μέχρι να χάσει με 3-1, στη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε δίκαια της Τορίνο με 2-1.
Το πλήρες διπλό παίζει και στο 6,00, χρειάζεται ωστόσο η κάλυψη στην ισοπαλία και στο 2,45 της διπλής ευκαιρίας.

Αταλάνταvs Φιορεντίνα11/09/21 00:00 | Χ2 | 2.45 | ||
Απόδοση: 2.45 Ποντάρισμα: 35.00 Κατάσταση: Κερδισμένο Επιστροφή: 85.75 |