Καλησπέρα στην ομήγυρη…
Μεγάλη μέρα σήμερο δια τον Ολυμπιακόν, αλλά και μανίκι η αποστολή του.
Το σωματείο του Πειραιώς έφτασε λεβέντικα και δικαίως εις το φάιναλ φορ, μα εκεί δεν είναι φαβόρα.
Τόσο λόγω ποιότητος, όσο και λόγω εμπειρίας, η Εφές διαθέτει αβάντζο.
Και εις εκ των βασικών λόγων που θα χρειαστεί υπέρβασις από τους ερυθρόλευκοι για να την κεράσουνε είναι ο Βασίλιε ο Μίτσιτς.
Παρόλο που δεν σε πείθει η μάπα του, με το μαλλί-δαχτυλίδι και τα σιδεράκια στους οδόντες, ο Σέρβος είναι φωτιά.
Πιθανώς και παραπάνω από τον Λάρκιν, αποτελεί βαρόμετρο δια το συγκρότημα.
Και προερχόμενος από σεζόν-γλύκισμα, θα κατέβει φουριόζος σε διοργάνωσις που θα γίνει και στην πατρίδα του.
Μπορεί το λοιπόν η απόδοσις του να ομοιάζει με πονοκέφαλο δια τον Μπαρτζώκα, αλλά δι’ ημάς είναι ευκαιρία.
Γιατί θα πάρει όλη την ομάδα εις τις πλάτες του.
Έχων μέσον όρον 18,2 ποντάκια εις τη ρέγκιουλαρ σίζον (και 16, 18, 20, 20 εις τη σειρά των πλέι-οφς με την Αρμάνι) θα σενιάρει τολάχιστον 17 απόψε.
Μετρώντας άνω των 4,5 ασίστ και άνω των 2,5 ριμπάουντς ανά παιχνίδι, θα καβατζάρει ανέτως το άθροισμα 7,5 στις δυο κατηγορίες.
Και ημείς που θα διασταυρώσομε τα δυο κάργα πιθανά δεδομένα εις το match combo του stoiximan, θα ρουφήξομε ένα ζουμερό 3,05.
Νομίζω;

Ολυμπιακόςvs Εφές19/05/22 17:00 | Βασίλιε Μίτσιτς 17+ πόντους & over 7,5 ριμπάουντ και ασίστ | 3.05 | ||
Απόδοση: 3.05 Ποντάρισμα: 30.00 Κατάσταση: Χαμένο |