LATEST
8άρι πρόκληση στην Πάτρα
8άρι πρόκληση στην Πάτρα
Πρώτο παιχνίδι για την εθνική Γαλλίας με αρχηγό τον Εμπαπέ, με πολλές απουσίες η Ολλανδία (2,90)
Πρώτο παιχνίδι για την εθνική Γαλλίας με αρχηγό τον Εμπαπέ, με πολλές απουσίες η Ολλανδία (2,90)
Πέφτουν κορμιά στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!
Πέφτουν κορμιά στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Όχι και 5άρι στον πρωτοπόρο
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Όχι και 5άρι στον πρωτοπόρο
Ο ένας πετάει, η άλλη... παραπατάει (2,60)
Ο ένας πετάει, η άλλη… παραπατάει (2,60)
Μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά η Πάφος (3,05)
Μπορεί να ξανακάνει τη ζημιά η Πάφος (3,05)
Άρσεναλ και... θέαμα (3,20)
Άρσεναλ και… θέαμα (3,20)
Δεν πετούν «φλόγες», αλλά… (2,15)
Με την πλάτη στον τοίχο ο Ιντσάγκι, με βαριά φανέλα και σούπερ παράδοση η Πόρτο
Το... τρένο της Superleague 2, σε απόδοση-πρόκληση!
Το… τρένο της Superleague 2, σε απόδοση-πρόκληση!
Για να αποφύγει την κρίση (2,10)
Ο Παναθηναϊκός περνάει από το Περιστέρι και περιμένει τα… ευχάριστα νέα από τη Νέα Φιλαδέλφεια
Ο ΠΑΟΚ περνάει από εκεί που οι άλλοι τα έκαναν... μαντάρα
Με μικρή Τούμπα θα μοιάζει το Πανθεσσαλικό (3,40)
Clasico που ζητάει... εκδίκηση (2,08)
Clasico που ζητάει… εκδίκηση (2,08)
Άσος παραμονής που... φωνάζει (2,62)
Άσος παραμονής που… φωνάζει (2,62)
Η Γιουβέντους των σκανδάλων και η ομάδα μοντέλο (6,50)
Η Γιουβέντους των σκανδάλων και η ομάδα μοντέλο (6,50)
Ο παικταράς της Παρί που αλλάζει τα δεδομένα στο Μόναχο
Ο παικταράς της Παρί που αλλάζει τα δεδομένα στο Μόναχο
Έχουν 9/11 ο Ατρόμητος, 9/11 και η ΑΕΚ! (2,00)
Έχουν 9/11 ο Ατρόμητος, 9/11 και η ΑΕΚ! (2,00)
Ο Ζοάο Φέλιξ εξιλεώνεται και η Τσέλσι σώνει τη σεζόν
Ο Ζοάο Φέλιξ εξιλεώνεται και η Τσέλσι σώνει τη σεζόν
Στο 3,25 να σκοράρει η κορυφαία κίνηση του Παναθηναϊκού
Στο 3,25 να σκοράρει η κορυφαία κίνηση του Παναθηναϊκού
Με Μουρίνιο... δεν "Χ"άνει στο ντέρμπι
Με Μουρίνιο… δεν “Χ”άνει στο ντέρμπι
Η Μπάγερν το έχει κάνει φέτος 13 φορές και το προσφέρουν στο 3.10!
Η Μπάγερν το έχει κάνει φέτος 13 φορές και το προσφέρουν στο 3.10!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί φέτος καταπληκτική πορεία στη Euroleague και αδιαμφισβήτητα παίζει το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση. Δικαιωματικά λοιπόν βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης με 16 νίκες σε 23 αγωνιστικές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι ερυθρόλευκοι είχαν μία άριστη διπλή αγωνιστική, αφού αρχικά διέλυσαν τη Φενέρ στην Τουρκία με 20 πόντους διαφορά και εν συνεχεία κέρδισαν την πρωταθλήτρια Εφές στο ΣΕΦ. Και όλα αυτά χωρίς την παρουσία του Κώστα Σλούκα και του Αλεκ Πίτερς, που θα απουσιάσουν σε τρίτο διαδοχικό ευρωπαϊκό ματς.

Απόψε, οι ερυθρόλευκοι παίζουν στο Βερολίνο με την ουραγό Άλμπα, η οποία προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες και έχει μόλις έξι νίκες σε 23 ματς. Είναι προφανές πως οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα διάκρισης στη φετινή Euroleague και τα παιχνίδια τους στο εξής θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και το πλεονέκτημα έδρας, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα να χαλαρώσει. Άλλωστε, μετράει πέντε σερί ευρωπαϊκές νίκες και αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο φορμαρισμένη ομάδα της ηπείρου.

Το διπλό με -2,5 πόντους είναι οριακά πάνω από το 1.50, ωστόσο αν βάλει και πάνω από 7 πόντους ο Αϊζάια Κάνααν θα εκτοξεύσουμε την απόδοση στο 2.80!

Ο Κάνααν έδειξε με τη Φενέρ ότι αν πάρει εμπρός είναι “δολοφόνος” έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έβαλε 20 πόντους με 6/9 τρίποντα. Γενικά, ο Αμερικανός βολεύεται περισσότερο όταν έχει την μπάλα στα χέρια και φτιάχνει ο ίδιος φάσεις για τον εαυτό του. Αυτό σημαίνει λοιπόν, ότι η απουσία του Σλούκα τον ευνοεί.

Λογικά, ο κόουτς Μπαρτζώκας θα τον χρησιμοποιήσει απόψε τουλάχιστον 20 λεπτά, επομένως το Over 7,5 μοιάζει βατό κόντρα στη χαλαρή άμυνα της Άλμπα, που παίζει αλέγκρο μπάσκετ και πλέον κοιτάζει απλά να διασκεδάζει τα παιχνίδια της.

Αλμπα

vs

Ολυμπιακός

08/02/23 21:00
2 -2,5 & Κάνααν Over 7,5 πόντοι 2.80
EASY MEDIANETWORK
Close