Κλείνει κι αυτό το παράθυρο των εθνικών ομάδων φίλοι μου, με πέντε ακόμα ματσάκια στο αποψινό πρόγραμμα για τα προκριματικά του Euro.

Προσωπικά θα σταθώ στο πιο… πολλά με λίγα παιχνίδι της ημέρας, το απόλυτο must win δηλαδή που έχουν να δώσουν οι Σλοβάκοι κόντρα στο Λιχτενστάιν.

Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας να είναι θεωρητικά χαώδης, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι το άσημο Λιχτενστάιν πήγε για… βόλτα στην Μπρατισλάβα και θα πέσει αμαχητί.

Υπό τις οδηγίες του νέου του προπονητή, του Κόνραντ Φίνφστικ εμφανίζεται πολύ πιο μαχητικό, έχοντας χάσει οριακά και τα τρία τελευταία του ματς. Στο εντός με τη Σλοβακία λύγισε με 1-0 αλλά έκανε τις ευκαιρίες του. Στη Βοσνία πριν τρεις μέρες μείωσε σε 2-1 στο 21′ και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος.

Οι Σλοβάκοι είναι επίσης αρκετά… συμμαζεμένοι με τον Καλτσόνα στο τιμόνι, το εύκολο γκολ όμως συνεχίζουν να μην το έχουν. Αξιοσημείωτο ότι στα 13 τελευταία τους, μόλις δύο φορές έβαλαν πάνω από ένα τέρμα. Ενδεικτικά και τα 5/6 Under 2,5 που μετράνε.

Φαντάζει δεδομένο ότι απέναντί τους απόψε θα βρουν μία πολυπρόσωπη άμυνα και γι’ αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο να… φορτώσουν γκολ την εστία του Λιχτενστάιν.

Ο άσος του 1,04 λοιπόν, αποκτάει αυτομάτως αξία σε combo με Under 3,5, στο 2,18 της Stoiximan.

Σλοβακία

vs

Λιχτενστάιν

11/09/23 21:45
1+Under 3,5 2.18
EASY MEDIANETWORK
Close