Ντερμπάρα παραμονής στον βόρειο όμιλο της Superleague 2 σήμερα φίλοι μου. Ο Απόλλων Πόντου υποδέχεται τη Βέροια στο απόλυτο “εξάποντο” για τη σωτηρία.

Μπορεί οι Πόντιοι να έχουν το “μαξιλαράκι” του +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά και πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ενώ η “βασίλισσα του βορρά” βρίσκεται στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας και τον Μακεδονικό που ηττήθηκε χθες στην Καρδίτσα.

Η Βέροια απέλυσε τον προπονητή της την περασμένη εβδομάδα, έπειτα την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα. Τρίτος φετινός θα είναι ο Νίκος Καρύδας, ο γυμναστής της ομάδας και το μέλλον της φαντάζει πλέον εξαιρετικά δυσοίωνο.

Ο Απόλλων από την πλευρά του έρχεται από δύο τεράστιες νίκες, η τελευταία μάλιστα με ανατροπή στο “εξάποντο” με τον Μακεδονικό. Μπορεί από την αρχή της χρονιάς να στηρίζεται σε ένα πολύ “κοντό” ρόστερ, ωστόσο ο πολύπειρος Καλαϊτζίδης βρίσκεται πολύ κοντά και φέτος στο να σώσει τη χρονιά. Μία ομάδα που στηρίζεται στην ομοιογένεια και τη σκληράδα της, απέναντι σε μία Βέροια που νιώθει ολοένα περισσότερο τη θηλειά να σφίγγει στον λαιμό της.

Το σετ είναι σχετικά ισορροπημένο, στο 2,70 ωστόσο που βρίσκουμε τον άσο στην Bet365, αξίζει να πάμε με τον… λιγότερο κακό.

Απόλλων Πόντου

vs

Βέροια

29/05/23 16:00
1 2.70
EASY MEDIANETWORK
Close