Επανερχόμαστε φίλοι μου στα δικά μας χωράφια, τα… ελληνικά, με δύο ματσάκια στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Ξεχωρίζω εκείνο της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό που έχει νομίζω και το περισσότερο ενδιαφέρον.

Οι Πράσινοι κοντράρονται με την πλέον ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Βόκολου είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Τρίτη σερί νίκη με το μεγάλο διπλό στην Τρίπολη, που τη φέρνει πλέον στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία.

Παρά ταύτα, εκτιμώ ότι τα πάντα απόψε εξαρτώνται από τους Πράσινους. Κι ο Παναθηναϊκός που βλέπουμε στα περισσότερα ματς φέτος, ειδικά σε αυτά με τους μικρομεσαίους του πρωταθλήματος, μπορεί να περάσει… σβηστά από τη Λαμία.

Εξάλλου, παρότι αποτελούσε κάποτε τον κακό του δαίμονα, τα τελευταία 2-3 χρόνια της έχει πάρει για τα καλά τον αέρα, έχοντας απολογισμό 8-1-0 στα εννιά τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας.

Καταιγιστική η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, που σε εννιά αγωνιστικές έχει τρεις πεντάρες και μία τεσσάρα. Τουλάχιστον ένα γκολ μπορεί να το βρει και σήμερα από το πρώτο μέρος, για το καλοπληρωμένο 2,30 του διπλού από ημίχρονο στην Bet365.

Λαμία

vs

Παναθηναϊκός

04/11/23 17:30
2 ημ./2 τελ. 2.30
EASY MEDIANETWORK
Close