Κυπριακή η σημερινή επιλογή μας φίλοι μου. Εκεί όπου γίνονται… πράγματα και θαύματα τις τελευταίες αγωνιστικές, κυρίως στα πλέι άουτ κι αυτό ακριβώς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε.

Η Ανόρθωση για παράδειγμα είναι μακράν η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα του τελευταίου διαστήματος. Από εκεί που ήταν βυθισμένη στη μετριότητα, πήγε κι έριξε πέντε γκολ στην έδρα της Δόξας, εντελώς αναπάντεχα.

Βαθμολογικό κίνητρο βέβαια δεν έχει κανένα η “Κυρία”, σε μία χρονιά που είναι απολύτως αποτυχημένη.

Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή με τον πολύ μαχητικό Ολυμπιακό Λευκωσίας που φιλοξενεί σήμερα. Οι “πράσινοι” παίζουν ένα από τα τελευταία χαρτιά τους για παραμονή, αφού με νίκη θα πλησιάσουν στο -5 τη γραμμή σωτηρίας και θα ξαναμπούν στο κόλπο.

Φέτος έχουν ήδη κάνει μία μεγάλη ζημιά στην Ανόρθωση, αφού την απέκλεισαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου και μάλιστα σε διπλούς αγώνες. Γενικότερα της έβγαλαν το λάδι σε όλα τα ματς που έχουν συναντηθεί. Μπορεί να έκανε δύο νίκες η Ανόρθωση, αμφότερες μάλιστα εκτός έδρας, αλλά ήταν στπο γκολ και ήρθαν στα τελευταία λεπτά.

Και στις δύο επισκέψεις του στη Λάρνακα, ο Ολυμπιακός έφυγε όρθιος, παίρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες με 1-1. Έχει αν μη τι άλλο καλές πιθανότητες για να πάρει και σήμερα αποτέλεσμα, με βάση την πολύ μαχητική εικόνα που παρουσιάζει όλο τον τελευταίο καιρό.

Το διπλό παίζει ακόμα και στο 4,30. Η διπλή σίγουρα πιο safe στο 2,10 της Stoiximan.

Ανόρθωση

vs

Ολυμπιακός Λευκωσίας

04/05/23 20:00
Χ2 2.10
EASY MEDIANETWORK
Close