Ξανά στα… δικά μας φίλοι μου από σήμερα, με την αγωνιστική της Super League να ανοίγει με δύο άκρως ενδιαφέροντα ματσάκια. Τόσο στη Λαμία, όσο και στο Αγρίνιο, στοιχηματικά υπάρχουν… πραγματάκια που μπορεί να ασχοληθεί κανείς, εγώ ωστόσο θα πάω στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, σε ένα απόλυτο must win παιχνίδι για τους Πράσινους. Βεβαίως το Αγρίνιο δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση για το Τριφύλλι. Πέρυσι πέρασε με τα χίλια ζόρια, χάριν σε ένα γκολ του Ιωαννίδη στο τελευταίο τέταρτο. Τις αμέσως δύο προηγούμενες σεζόν, είχε ηττηθεί με 1-0.

Βεβαίως η κατάσταση -και- φέτος είναι αλλιώς για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός κάνει πλέον πρωταθλητισμό και οι νίκες σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Προ διακοπής, πάλι πέρασε από μία δύσκολη έδρα της επαρχίας που παραδοσιακά δυσκολεύεται, από τα Γιάννενα, όπου μάλιστα είχε τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές! Με σχεδόν γεμάτο οπλοστάσιο αυτή τη φορά, έχει δείξει το Τριφύλλι πως διαθέτει την ποιότητα, αλλά και το βάθος για να κερδίζει ματς όπως αυτό, με αντιπάλους σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας. Ο Παναιτωλικός δεν… γεμίζει το μάτι στο ξεκίνημα της σεζόν, έρχεται από μετριότατη εμφάνιση κόντρα στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, σώζοντας τον βαθμό στις καθυστερήσεις και δείχνει ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Το διπλό αναμενόμενα βρίσκεται κάτω από το 1,50 ωστόσο σε combo με Under 3,5 αγοράζεται αβίαστα στο 2,00 της Novibet. Οι 13/15 τελευταίες έξοδοι των Πρασίνων πήγαν άλλωστε στο Under 2,5 όπως και τα 10/13 τους με τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός

vs

Παναθηναϊκός

16/09/23 20:30
2+Under 3,5 2.00
EASY MEDIANETWORK
Close